Teknoloji

Huawei Watch Fit Elegant çelik çerçeve ve yeni renk seçenekleriyle geliyor

huawei watch fit elegant

Huawei Watch Fit, geçtiğimiz yaz tanıtılmıştı. Akıllı saat ve bileklik melezi olan cihaz, iki renk seçeneği ve yeni bir isimle güncellendi. Huawei Watch Fit Elegant, yeni renk seçenekleri ve çelik çerçeveyle kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Watch Fit Elegant ve mevcut Active versiyon arasındaki en önemli fark yukarıda da belirttiğimiz gibi paslanmaz çelik çerçeve. Buna ek olarak, Watch Fit Elegant’ta yumuşak fluoroelastomer kayış seçenekleri bulunuyor. Bu kayış için Buz Beyazı ve Gece Yarısı Siyahı olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor.

Huawei Watch Fit Elegant’ta 1.64 inç büyüklüğünde dikdörtgen bir AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekranın kenarında tek bir tuş yer alıyor. Lite OS işletim sistemiyle çalışan akıllı saatin kalbinde Kirin A1 işlemci mevcut. Huawei, kullanıcılara 12 günlük bir pil ömrü vadediyor.

Huawei Watch Fit Elegant’ta yerleşik bir GPS sensörü mevcut. Sürekli ölçüm yapabilen kalp atış hızı sensörü ve kandaki oksijen seviyesinin ölçülebilmesi de Watch Fit Elegant’ın özellikleri arasında bulunuyor. 12 animasyonlu egzersiz, 96 egzersiz modu, adet takipçisi ve uyku takibiyle analizini yapabilen Huawei TruSleep 2.0 da cihazda mevcut.

huawei watch fit elegantHuawei Watch Fit Elegant, İngiltere’de 26 Mart karşılığında satışa sunulacak. Cihazın fiyat etiketinde 110 pound yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER