ManşetlerTeknoloji

Huawei Watch Fit 3 Türkiye’de ön satışa çıktı

Huawei, yenilikçilik ve estetiği harmanlayarak giyilebilir teknoloji dünyasına öncülük etmeye devam ettiğinin altını çiziyor. Şirketin bu öncüllüğün en yeni örneği olan Huawei Watch Fit 3, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımıyla kullanıcıların beğenisine sunuldu. Huawei Online Mağaza’da ön satışa çıkan bu yeni akıllı saat, dört yıl boyunca gelişen Watch Fit serisinin en son üyesi olarak karşımıza çıkıyor ve teknoloji ile tasarımı bir araya getirerek kullanıcılarına yeni bir deneyim vaat ediyor.

Huawei Watch Fit 3, “Fashion Forward” konseptiyle, kare tasarımı yenilikçi bir şekilde yorumluyor. Estetiği performansla birleştiren bu akıllı saat, hem şık hem de sağlıklı bir yaşam tarzı için yeni imkanlar sunuyor. Spor ve sağlık özelliklerindeki güncellemelerle kullanıcılar, geliştirilmiş bir deneyim elde edebilirken, genişletilmiş ekranı ve yüksek parlaklık seviyesi dikkat çekici bir görsellik sunuyor. Saat, kullanıcıların hem spor aktivitelerini takip etmelerine yardımcı oluyor hem de günlük kullanımda şıklığını koruyor.

Huawei Watch Fit 3 özellikleri

Watch Fit 3’ün 1,82 inç AMOLED geniş ekranı, %77,4’lük bir ekran-gövde oranı ile daha büyük bir görsel deneyim vaat ediyor. Üstelik saatin 26 g ağırlığı ve 9,9 mm’lik inceliği, şimdiye kadar Huawei’nin sunduğu en hafif ve ince kare akıllı saat olma özelliğini taşıyor.

Yenilenen FIT serisinin estetik dokunuşları, genç ve cesur bir görünümle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Sağlık ve spor takibinde getirdiği inovasyonlarla da kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Huawei, yeni ürünü ile fitness deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Huawei Watch Fit 3’ün spor takibi özellikleri, kullanıcılara yönelik kapsamlı bir yaklaşım sergiliyor. Kişisel antrenör niteliğindeki Stay Fit Uygulaması, beslenme ve diyet konusunda bilimsel bir analiz sunarken, kullanıcıları harekete geçirme ve fitness hedeflerine ulaşmada yenilikçi yollar sunuyor.

Ayrıca, uyku kalitesini artırmak için geliştirilen Huawei TruSleep 4.0 ve kalp atış hızı izleme sistemi Huawei TruSeen™ 5.5 gibi özelliklerle daha sağlıklı bir yaşam tarzı için gereken desteği sağlıyor. Kadın sağlığı yönetimi için özellikler de sunarak kullanıcılarına daha kapsamlı bir bakım öneriyor.

Huawei Watch Fit 3 fiyatı ve çeşitli Online Mağaza avantajları

Kullanıcılar, şık tasarımı ve ileri teknolojisiyle öne çıkan Huawei Watch Fit 3’e, Huawei Online Mağaza üzerinden erişebilir. 4.499 TL fiyatla satışa sunulan akıllı saat, ön siparişe özel ekstra avantajlar ve indirimlerle geliyor. Akıllı saat; Yeşil, Gri, Siyah, Pembe ve Beyaz renk seçeneklerinin yanında, kauçuk, naylon ve deri kayış varyantlarına sahip. Ön siparişe özel olarak yanında 699 TL değerinde ek saat kayışı, 300 TL sepet indirimi hediye olarak sunuluyor. Vade farksız 3 taksit imkanı yanı sıra, AFIT3PR kupon koduyla 300 TL daha indirim yapılabiliyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER