Teknoloji

Huawei Watch 2 Porsche Design Avrupa’da satışa çıktı

huawei watch 2 porsche designBu yılın başlarında tanıtılan Huawei Watch 2’nin zaten pek parlak olmayan Android Wear ekosisteminde dikkatleri üstüne çekmeyi başaramadığını söylemek gerekiyor. Bu akıllı saat, şimdi Porsche Design versiyonuyla aradan sıyrılmayı deniyor. Piyasaya çıkış detayları açıklanan Porsche Design Huawei Watch 2 oldukça çekici görünüyor.

Huawei ile Porsche Design arasındaki işbirliği geçtiğimiz şubat ayında duyurulmuştu. Ancak o zaman ortak geliştirilen akıllı saatin ne zaman çıkacağı ve fiyatının ne olacağı hakkında herhangi bir şey söylenmemişti. Watch 2’nin standart versiyonuyla aynı bileşenlere sahip olan Porsche Design versiyonu, Porsche Design tarafından geliştirilmiş özel saat kadranlarını ve aynı zamanda kırmızı renkli dikişlerle bezenmiş hibrit kayışı barındırıyor. Tanıtım fotoğrafında Huawei’nin marka elçisi Lionel Messi’yi de görüyoruz.

huawei watch 2 porsche design

Bu özel tasarım akıllı saatin Avrupa fiyatı 795 avro olarak açıklandı. Huawei Watch 2 Porsche Design dün itibarıyla Avrupa ve Birleşik Krallık’ta satışa sunuldu. Buralara gelmesini en azından kısa vadede beklemiyoruz.

İLGİLİ HABERLER