Manşetler

Huawei TalkBand B1 dahili Bluetooth kulaklığıyla konuşturuyor

Huawei’nin beklenen giyilebilir ürünü nihayet resmiyet kazandı. MWC 2014’ün hemen öncesinde duyurulan TalkBand B1 spor amaçlı bileklik arayanların ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor.

huawei-talkband-b1-240214-1

İhtiyaç duyulan verileri yuvarlatılmış dikdörtgen OLED ekranında gösteren TalkBand B1’in gövdesi IP57 sertifikasıyla belgelenen suya ve toza dayanıklılığa da sahip. Bu da saati takanların aktif ve zorlu doğa şartlarına karşı koyan yaşam tarzlarına devam edebileceklerini gösteriyor.

huawei-talkband-b1-240214-2

TalkBand B1’in uyku takibi özelliği de bulunuyor. Bunun sayesinde uyku kalitesini saptama ve uyku döngüsüne bağlı olarak uyanmak için en uygun zamanı belirleme de mümkün hâle geliyor.

huawei-talkband-b1-240214-3

Adına yakışacak şekilde, Huawei TalkBand B1 konuşma işlemini de gerçekleştirmeye imkan tanıyor. Bluetooth üzerinden akıllı telefona bağlanan bu cihaz, bağlantı sağlandıktan sonra arayan kişiyi 1.4 inç esnek ekranında gösteriyor. Daha sonra Bluetooth kulaklığı çıkarıp eller serbest hâlde telefon görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

huawei-talkband-b1-240214-4

Sadece kulaklık bölümü 9.4 gr. olan saatin toplam ağırlığı 26 gr.’ı buluyor. Ayrıca kalınlık da 14.6 mm.’ye kadar çıkıyor. TalkBand B1 USB üzerinden şarj ediliyor, USB prizi de kayışın bir ucunda saklanıyor. Saatin 2 saat içinde şarj edilebildiği ve 7 saate kadar görüşme veya 6 güne kadar takip yapma imkanı sağladığı belirtiliyor.

İlgili >> SlashGear

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER