Teknoloji

Huawei Super Device ile cihazlar arasında pürüzsüz bağlantı sağlayacak

huawei super device

Huawei bir süredir dizüstü bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar ve tabletler arasında pürüzsüz entegrasyon sağlamak için çalışıyordu. Çinli teknoloji devi, sonunda bu çalışmalarının somut meyvesini aldı. Huawei Super Device (Süper Cihaz) adını taşıyan yeni yazılım çözümünü duyurdu.

Super Device yazılım paketi, pürüzsüz bir iş akışı sunmak için atılan en son adım olarak tanımlanabilir. Bu yazılım paketi Sağlık ve Fitness, Kolay Seyahat, Akıllı Ofis, Eğlence ve Akıllı Ev özellikleri arasında bağlantı kuruyor.

Akıllı Ofis, Cihazlar Arası İş Birliği özelliğini aktive ederek üretkenliği artırmayı amaçlıyor. Özellik, tüm cihazları tek bir deneyimde buluşturuyor. Bağlanan cihazların Windows veya HarmonyOS ile çalışması herhangi bir şeyi değiştirmiyor.

Kullanıcılar Huawei markalı telefonlarındaki uygulamaları yine Huawei markalı bilgisayarlarının ekranına yansıtarak kullanabilecek. Aynı anda üç telefon uygulaması bu sayede bilgisayarda çalıştırılabilecek. Dosya transferi de “sürükle-bırak” hareketiyle oldukça kolay olacak. Huawei AppGallery’deki bazı uyumlu uygulamalar, Huawei Mobile App Engine sayesinde doğrudan Windows üzerinde çalıştırılabilecek.

Super Device ile Huawei’nin dizüstü bilgisayarlarını kablosuz kulaklıklar, hoparlörler hatta Bluetooth destekli fare ve klavyelerle eş zamanlamak da kolaylaşacak.

Huawei Super Device kapsamına alınan özelliklerden bazıları zaten daha önceden mevcuttu. Ancak yeni özelliklerin de eklenmesiyle birlikte tüm ekosistemin biraz daha etkileyici hâle geldiği söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER