Manşetler

Huawei-Devialet ortak tasarımının ürünü Huawei Sound Joy Türkiye’de

huawei sound joy özellikleri ve fiyatı

Huawei ve Devialet tarafından ortaklaşa geliştirilen, özellikle dış ortamda kullanıma uygun hoparlör Huawei Sound Joy Türkiye’de satışa sunuldu, fiyatı belli oldu.

Huawei Sound Joy, şirketin belirttiğine göre, tüketicilere gittikleri her yerde inanılmaz rahatlık ve birinci sınıf ses deneyimleri sunan, günlük kullanım için tasarlanmış kompakt, şık ve taşınabilir bir hoparlör. Dokuma kumaş tasarımı, IP67 dereceli toza ve suya dayanıklılık ve kaymaz yüzey, hoparlörü her koşulda sağlam ve dayanıklı hale getiriyor. 26 saate kadar çalma süresini destekleyen 8800 mAh geniş kapasiteli dahili pili ve hızlı şarj desteği ile bu taşınabilir hoparlör her türlü dış mekan partisine hayat verecek ideal bir taşınabilir hoparlör olarak nitelendiriliyor.

202 mm yüksekliğinde ve 680 g ağırlığında ve 73 mm çapında olan Huawei Sound Joy’u taşımasının bir su şişesi gibi taşımak kadar kolay olduğu belirtiliyor. Huawei, piknik yapmaktan parkta yürüyüşe ve şehirde bisiklete binmeye kadar Sound Joy’un tüketicilerin en sevdikleri melodileri her türlü açık hava etkinliğine getirmelerini sağlayan harika bir arkadaş olduğunu söylüyor.

Devialet’in SAM teknolojisinden yararlanan Huawei Sound Joy, minimum bozulma ile daha özgün ses deneyimleri sunuyor. İkonik Push-Push pasif radyatör, daha net ve distorsiyonsuz sesler üreterek ses dalgalarını dengelemek için arka arkaya yerleştirilmiş iki diyafram içeriyor.

huawei sound joy özellikleri ve fiyatı

Ayrıca Sound Joy yüksek seste yüksek frekanslar ve derin bas sağlamak için 2 yönlü hoparlör sistemi kullanıyor. Orta ve alçak frekanslar için ayrılmış bir tweeter ve bir hoparlör ünitesi birlikte çalıştıklarında daha net ve daha etkileyici ses üretiyor. Pil azaldığında bile 40W hızlı şarj, kullanıcıların Huawei Sound Joy’u hızlı ve güvenli bir şekilde çalıştırmasını sağlar. Sadece 10 dakikalık şarj ile hoparlör bir saat daha çalabilir. Hoparlör, sadece 3 saat içinde tam şarj olabiliyor.

Huawei Sound Joy Türkiye fiyatı

Huawei Sound Joy obsidyen siyahı ve ladin yeşili renk seçenekleriyle 2.199 TL tavsiye edilen son tüketici fiyatıyla Huawei Online Mağaza’da satışa sunuldu.

huawei sound joyHuawei Sound Joy
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

İLGİLİ HABERLER