Teknoloji

Huawei P9 reklamı Scarlett Johansson ve Henry Cavill ile yayında

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

huawei p9 reklamiHuawei, yeni amiral gemisi telefonu P9’un tanıtımı için beklenmeyen bir hamle yaptı ve Marvel ile DC Comics’in sinema evrenlerinde boy göstermiş oyuncuları aynı reklamda buluşturdu. Marvel’in Black Widow karakterine hayat veren Scarlett Johansson ile Superman’i canlandıran Henry Cavill, reklamda yeni Huawei P9’un fotoğraf yeteneklerini test ederken görülüyor.

Huawei P9 reklamı, karakterlerin gücünden ve yapabilecekleri yerine, doğal olarak, akıllı telefonun yeteneklerine odaklanıyor. Şirket, kameranın ünlü kamera üreticisi Leica ile birlikte geliştirildiğini hatırlatmayı da ihmal etmiyor. Akıllı telefonun arkasında bulunan çift kameralı kurulumda 12 megapiksel çözünürlüklü sensörler yer alıyor. Bu sensörlerden birisi sadece monokrom verileri yakalayarak tam renkli sensörün kalitesini artırıyor. Bütün bu özellikler kağıt üzerinde iyi gözükse de, Huawei ünlü oyuncular eşliğinde söz konusu yetenekleri daha açık biçimde anlatmayı amaçlıyor.

Reklamda herhangi bir diyalog bulunmuyor. Johansson ve Cavill, Huawei P9 ile çektikleri fotoğrafları birbirlerine gönderiyor. İkili arasında daha iyi kareyi veya daha iyi kompozisyonu yakalamak için bir tür rekabet olduğu rahatlıkla söylenebilir. Cavill, etkileyici kareleri gerçek mekanlarda ararken; sette olduğu görülen Johansson, film endüstrisinin tüm imkanlarından faydalanıyor.

Huawei, Johansson ve Cavill gibi yıldız oyuncuların yardımıyla özellikle ABD pazarındaki bilinirliğini biraz daha artırmayı amaçlamışa benziyor. Bunun fazlasıyla maliyetli bir yöntem olduğu kesin olsa da, Huawei’nin adından daha fazla söz ettirmesini garantileyecek bir tercih olduğu da rahatlıkla söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER