Teknoloji

Huawei P60 sızıntısı renk seçeneklerini ve büyük kamera modülünü gösteriyor

huawei p60 pro

Huawei P60 serisinin üyeleri 23 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Seride kullanıcıları üç telefonun karşılaması bekleniyor. Yeni bir sızıntı, bu telefonların tasarımı konusunda önemli bir ipucu veriyor.

Akıllı telefonun pazarlama faaliyetleri için hazırlandığı tahmin edilen bir görsel, üç farklı renk seçeneğini gözler önüne seriyor. Ancak P60 serisi resmiyet kazandığında sunulan renk seçeneklerinin bundan fazla olabileceği belirtiliyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından paylaşılan görselde telefonu pembe, yeşil ve beyaz renk seçenekleriyle görmek mümkün oluyor. Görselin asıl dikkat çekici unsuru olarak ise büyük kamera modülü ön plana çıkıyor. Özellikle ana kamera sensörü bir hayli büyük görünüyor.

Bu yeni sızıntıda akıllı telefonun teknik özellikleri konusunda bilgi verilmiyor. Ancak geçmiş sızıntılar, özellikle P60 Pro modeli konusunda daha kapsamlı şekilde fikir edinmeyi mümkün kılmıştı. Bu telefonda 6.6 inç büyüklüğünde 2K ekranın bulunması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci LFDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama alanı da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Huawei P60 Pro 50 megapiksel ana kamerayla gelecek

Akıllı telefonda 50 megapiksel ana kamera ve 50 megapiksel ultra geniş açılı kameranın bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sistemi 64 megapiksel çözünürlüklü telefoto kameranın tamamlayacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Huawei P60 serisinde P60 Pro’nun yanı sıra standart P60 modelinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. P60 Pro’nun da üstünde konumlandırılacak bir modelin ise P60 Ultra veya P60 Art adıyla resmiyet kazanabileceği belirtiliyor. Bu haberlerin doğruluğunu görmek için 23 Mart’ı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER