Teknoloji

Huawei P50 serisi tanıtım tarihi ile ilgili yeni ipucu

huawei p50 pro

Huawei’nin yakında beklenen Huawei P50 serisi amiral gemisi telefonları için tanıtım tarihi yaklaşıyor. Twitter kullanıcısı @RODENT950 tarafından paylaşılan bilgilere göre telefon tasarımları son hâlini aldı. Beklenen seri yeni tasarımıyla büyük ihtimalle çok yakında seri üretim hattına girecek ve tanıtımı da Mart 2021’in son haftasında gerçekleştirilecek.

Her zaman olduğu gibi, yeni telefon da selefinin sahip olduğu kamera yeteneklerini daha üst seviyeye taşıyacaktır. Yani Huawei P40 serisinde gördüğümüz kamera yeteneklerine yenilerinin eklendiğini görebiliriz. Buna ek olarak Huawei P50 serisinde daha iyi bir ekranın ve daha iyi oyun yeteneklerinin bulunmasını da bekliyoruz.

Son çıkan haberler her şeyin planlandığı ve beklendiği gibi seyrettiğini gösteriyor. Geçen yıldan bir haber, Huawei’nin ürün lansman düzenine bağlı kalacağını ve Huawei P50 serisini 2021’in ilk yarısında çıkaracağını işaret ediyordu.

Huawei P50 serisi için beklenen özellikler

Öte yandan sızıntı kaynağı, üç tane akıllı telefonun seri altında çıkacağını kaydetti. Giriş seviyesindeki modelde özellikleri hafif kırpılmış Kirin 9000E yonga set olacak. Huawei P50 Pro ve Pro+ ise Kirin 9000 ile, Huawei Mate 40 serisi içinde bulunan işlemciyle çalışacak.

Huawei’nin P50 serisiyle başka ne gibi yenilikler planladığını şu noktada bilmiyoruz. Ancak bu telefonun daha çok Huawei P40 serisi modellerin üstüne yeni bir şeyler sunmaya odaklanmasını bekleyebiliriz. Bununla birlikte, Huawei Mate 40 serisiyle tanıtılan çeşitli yazılım ve donanım özelliklerini de burada görebiliriz. Bunların arasında telefona baktığınızda aktifleştirilen Always-on ekran özelliği ve yüksek hızlı kablosuz şarj özellikleri bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER