Teknoloji

Huawei P50 Pocket için tanıtım öncesinde bir sızıntı daha

huawei p50 pocket

Huawei P50 Pocket adını taşıyan yeni katlanabilir telefonunu bugün gözler önüne çıkaracak. Tanıtıma kısa bir süre kalmışken, P50 Pocket şimdi de kısa bir videoda kendisini gösterdi. Bu videoda P50 Pocket, videoyu çeken kişinin elinde kapalı şekilde görülüyor.

P50 Pocket’ın tasarımı, teknik özellikleri ve canlı fotoğrafları daha önce çeşitli sızıntılar sayesinde ortaya çıkmıştı. Çinli üreticinin bugünkü etkinlikte P50 Pocket’ın yanı sıra Huawei Watch D akıllı saatini ve yeni akıllı gözlüğünü tanıtmasının da ihtimaller arasında yer alıyor.

Sızan son video, P50 Pocket’ın “istiridye kabuğu” formatındaki katlanabilir tasarımını bir kez daha gözler önüne seriyor. Marka logosunun arka kapağa ve menteşeye yerleştirildiği görülüyor. Daha önceki canlı fotoğraflar ve resmi tanıtım paylaşımları, arka panele tarz bir görünüm veren 3D elmas deseni göstermişti.

P50 Pocket’ta 6.8 inç büyüklüğünde içe doğru katlanan bir ekran bulunuyor. Akıllı telefonun kalbinde Kirin 9000 işlemcinin olması bekleniyor. Ancak telefonda 4G desteği sunulması beklenmiyor.

Huawei P50 Pocket, 66W hızlı şarj desteğiyle gelecek. Ancak telefonun pil kapasitesinin çok yüksek olması beklenmiyor. 50 megapiksel ana kamera, 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 megapiksel telefoto kameranın da telefonda bulunması beklenen özellikler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER