Manşetler

Huawei P40 Pro ve P40 tanıtımı canlı yayın: Bitti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei P40 ve Huawei P40 Pro modelleriyle bugün tanışıyoruz. Huawei’nin 2020’deki ilk amiral gemisi telefonları, daha önce söz verildiği gibi 26 Mart tarihinde tanıtılıyor. Huawei, etkinliğin Paris’te düzenlenecek bir etkinlikte duyurulacağını söylemişti. Ancak yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle tanıtım sadece internet üzerinden yayınlanacak bir etkinlikle gerçekleştiriliyor.

Geçen yıl Huawei P30 Pro ve P30 modelleriyle de aynı günde, yani 26 Mart’ta Paris’te düzenlenen bir etkinlikte tanışmıştık. Teknoblog olarak o etkinlikte yer almış ve telefonlarla sıcağı sıcağına tanışmıştık. Bu yıl aynı imkana sahip değiliz, ancak Huawei P40 Pro ve P40 ile ilgili tüm bilgileri Teknoblog’da bulacaksınız. Huawei P40 tanıtımı canlı yayınını da yukarıdaki video penceresi üzerinden izleyebilirsiniz.

Huawei P40 Pro ve Huawei P40 tanıtım etkinliği ne zaman?

Huawei yeni nesil Android telefonlarını 26 Mart 2020 tarihinde tanıtıyor. Etkinlik Türkiye saatiyle 16:00’da başlayacak.

Huawei P40 Pro ve Huawei P40 Pro tanıtım etkinliği canlı yayını nasıl izlenir?

Huawei P40 serisi tanıtımı canlı yayını Huawei’nin YouTube kanalı üzerinden çoktan paylaşıldı. Huawei’nin resmi YouTube kanalı üzerinden bu etkinliği izleyebileceğiniz gibi, en başta yer alan video penceresi üzerinden de, etkinlik zamanında canlı yayını izleyebilirsiniz.

Ayrıca Twitter üzerinden de #VisionaryPhotography ve #HUAWEIP40 konu etiketlerini takip edebilirsiniz.

Huawei P40 serisinde neler olacak?

Son sızıntılar ve dedikoduları dikkate alırsak, Huawei P40 serisi içinde üç yeni model tanıtılacak. Bu üç model Huawei P40, Huawei P40 Pro ve Huawei P40 Pro Premium olarak sıralanıyor. Tüm bu cihazlarda Kirin 990 işlemci ve 5G bağlantı desteği olacak.

Huawei P40’ın 6.1 inç ekrana sahip olması bekleniyor. Leica Ultra Vision teknolojili üçlü arka kamera sistemi bulunacak. 50 megapiksel çözünürlüklü ana kameranın yanı sıra 16 megapiksel ve 8 megapiksel çözünürlüklü lensler de bulunacak. 32 megapiksel ön kamera ve 3800 mAh kapasiteli pil de diğer özellikler olarak sıralanıyor.

Huawei P40 Pro ise 6.58 inç ve dört kenarı kavisli ekranla gelecek. 4200 mAh kapasiteli pil taşıyacak. Kamera tarafında ise Leica Ultra Vision teknolojili dörtlü kamera sistemini görmeyi bekliyoruz. 50 megapiksel ana kameranın yanında 40 megapiksellik ikinci bir kamera olacak. 12 megapiksel çözünürlüklü bir sensörün yanında Uçuş Süresi kamerası da bulunacak.

Huawei P40 serisiyle ilgili tüm haberleri de etkinlik zamanında Teknoblog’da ve sosyal medya kanallarımızda bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER