Teknoloji

Huawei P40 serisinin tanıtımı internet üzerinden yapılacak

huawei p40 serisi tanıtım

Huawei P40 serisini 26 Mart tarihinde Paris’te düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtacaktı. Bunun bilgisi de şubat sonunda Barselona’da düzenlenen Huawei Mate Xs lansmanında verilmişti. Ne var ki, koronavirüs salgını Çinli şirketin planlarının değişmesine neden oldu.

Fransa geçtiğimiz günlerde 1000 kişiden fazla katılımın olduğu etkinlikleri ikinci bir emre kadar yasakladı. Bu durum doğal olarak Huawei’nin P40 tanıtımını da etkiliyor. Geçen yıl bizzat yerinde takip ettiğimiz Huawei P30 serisi lansmanında dünyanın dört bir yanından gelen binlerce medya mensubu bulunuyordu.

Huawei de P40 serisinin tanıtımını internet üzerinden yayınlayacağı bir basın toplantısıyla gerçekleştirmeye karar verdi. Sonuç olarak Huawei P40 ve Huawei P40 Pro modelleriyle 26 Mart tarihinde internet üzerinden gerçekleştirilecek bir etkinlikte tanışacağız.

Aslına bakarsanız, Huawei sadece internet üzerinden yayınlanan etkinliklere yabancı sayılmaz. Şubat sonunda düzenlenen Mate Xs, MatePad Pro ve MateBook dizüstü bilgisayar lansmanı da, her ne kadar ortamda davetli gazeteciler bulunsa da, internet üzerinden gerçekleştirilen bir etkinlikti.

Huawei P40 serisindeki başlıca kamera yenilikleri

Huawei P40 ve P40 Pro modelleri, fotoğrafçılık alanında yeni gelişmelere sahne olacak. Huawei de dikdörtgen şekilli yeni bir kamera modülü tasarladı. Şirketin, prizma yapılı yeni bir periskop kamera tasarladığı ve 10 kat optik zum desteği sunacağı söyleniyor. Ayrıca Huawei P40 Pro’nun arkasında beş tane kameranın olacağı öne sürülüyor.

Huawei P40 Pro kamera özellikleri ile ilgili detaylara bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER