Manşetler

Huawei P30 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

huawei p20 pro inceleme p30

Huawei büyük ilgi gören P20 serisinin tanıtımını geçtiğimiz yıl mart ayında Paris’te gerçekleştirmişti. Çinli üretici, Fransa’nın başkentinin kendisine getirdiği şanstan memnun gibi görünüyor. 2019 model Huawei P30 serisinin tanıtımı için de yine Paris seçildi.

Huawei, yeni amiral gemisi telefonunu 26 Mart 2019’da tanıtacak. Şirket P30 ailesinin tanıtım tarihini ve yerini Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Tweet’e eklenen videoda Paris’in simgeleri olan Eyfel Kulesi, Zafer Takı ve Notre Dame Katedrali gösteriliyor.

Videoda söz konusu yapıların hepsine zoom yapılması dikkat çekiyor. Bunu P30 serisinin gelişmiş zoom yeteneklerine sahip olacağına dair bir ipucu olarak değerlendirmek mümkün. 10 saniye uzunluğundaki video, 26 Mart 2019 tarihinin gösterilmesi ve “#RewriteTheRules” (Kuralları Yeniden Yaz) etiketinin ekranda belirmesiyle sona eriyor.

 

Huawei P30 serisini tanıtmadan önce Barselona’da 2019 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2019) kapsamında 24 Şubat’ta bir etkinlik düzenleyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER