Teknoloji

Huawei P30 serisi resmi tanıtım filmi önemli ipuçları veriyor

huawei p30 serisi

Huawei 26 Mart’ta Paris’te tanıtacağı P30 serisi akıllı telefonları için heyecanın ve beklentinin dozunu yavaş yavaş artırıyor. Şirket bunu yaparken resmi kanalları da kullanmaktan çekinmiyor. Aşağıda, Huawei Romanya biriminin resmi Facebook sayfasında paylaşılan bir tanıtım videosu yer alıyor. Bu videoda yakında çıkacak telefonun bazı özelliklerinin ipuçları veriliyor.

Açıkça görülüyor ki, fotoğrafçılık öne çıkan ilk özellik oluyor. Huawei P30’un P20’nin iki arka kamerası yerine üç arka kamera taşıması bekleniyor. Huawei P30 Pro modelinde de dört arka kameranın bulunmasını bekliyoruz. Bunlardan bir tanesi de periskop yakınlaştırma kamerası olacak.

Tanıtım filmindeki renkler ve dokular da cihazların renkleri ve yüzeyleri hakkında fikir veriyor. 2018 yılında çıkan modellerde gördüğümüz gradyan renk seçimleri korunacak gibi görünüyor. Aynı zamanda Richard Yu’nun Weibo’da paylaştığı ay fotoğrafının aynısını veya bir benzerini de tanıtım filminde görüyoruz. Bu da cihazın gelişmiş yakınlaştırma yeteneklerine vurgu yapıyor.

Bu arada, filmin müziğinde kullanılan yoğun baslar, Huawei’nin telefonlarındaki ses çıkışını ve kalitesini de yükselttiğini düşünmemize neden oluyor. Fibonacci spirali de kendisini gösteriyor, bu Huawei’nin kamera uygulamalarında bulunan kılavuzlardan bir tanesi.

Yukarıda anlattıklarımızı aşağıdaki videoda kendi gözlerinizle görebilirsiniz. 26 Mart’ta Paris’te gerçekleşecek Huawei P30 lansmanında biz de olacağız ve yeni telefonları ilk elden deneyimleyip izlenimlerimizi en hızlı şekilde aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER