Manşetler

Huawei P30 Pro ve P30’un Türkiye’deki resmi satış fiyatları belli oldu

huawei p30 pro google play

Huawei P30 Pro ve P30, hafta içinde Paris’te düzenlenen etkinlikte tanıtılmıştı. İki akıllı telefon, tanıtımın ardından Hepsiburada’da ön siparişe çıkmıştı. Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, P30 serisinin üyelerinin Türkiye fiyatlarını açıklamak için fazla zaman kaybetmedi.

Seride amiral gemisi konumunda olan P30 Pro, iki farklı versiyonla Türkiye’de raflardaki yerini alacak. Cihazın 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonunun fiyat etiketinde 6999 TL yazıyor. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı isteyenlerin ise 7999 TL ödemesi gerekiyor.

P30’da ise kullanıcıların karşısına tek bir seçenek sunuluyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip telefon, Türkiye’de 5699 TL karşılığında satılacak. P30 ve P30 Pro; Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone operatör kanallarının yanı sıra perakende ve online satış noktalarında potansiyel kullanıcılarıyla buluşacak.

Huawei P30 Pro ve P30, Türkiye’de “Breathing Crystal”, “Aurora” ve “Siyah” renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Akıllı telefonları Huawei’nin İzmir MaviBahçe Alışveriş Merkezi’ndeki Deneyim Mağazası’nda ve 6 Nisan’da saat 12:00’de açılacak olan İstanbul İstinye Park Alışveriş Merkezi’ndeki Deneyim Mağazası’nda görmek de mümkün olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER