Teknoloji

Huawei P20 Pro güncellemeyle yeni kamera özellikleri kazanıyor

huawei p20 proHuawei P20 Pro, 2018’in en popüler telefonları arasında bulunuyor. Çinli üreticiye Avrupa’da hedeflediği başarıyı getirmiş gibi görünen cihaz, özellikle kamera konusundaki yetenekleriyle dikkat çekmişti.

Ancak bu durum, kameranın gelişmesine ihtiyaç duyulmadığı anlamına gelmiyor. Huawei tarafından hazırlanan en son güncelleme, haziran ayı güvenlik yamasının yanı sıra bazı kamera özelliklerini de beraberinde getiriyor.

P20 Pro’nun kamerasındaki yeniliklerin bir kısmını kullanıcılar tarafından rahatlıkla fark edilebilecek görsel değişiklikler oluşturuyor. Yakınlaştırma butonunu ekranın alt kısmına taşıyan Huawei, deklanşör tuşunun şeklini ise yuvarlaktan kareye çeviriyor.

Güncelleme daha uzun kullanım için güç tüketimini optimize ederken, sistemin performansını ve dengesini de artırıyor. Duvar kağıdı ekranı da güncellemeyle birlikte daha gelişmiş bir kullanıcı deneyimi için optimize ediliyor. Güncelleme, Google Asistan ile yanıtlanan çağrılarda karşı tarafın sesinin gecikmeli gelmesi durumunu da ortadan kaldırıyor.

Huawei P20 Pro için hazırlanan B131 numaralı güncelleme, şu an için sadece Huawei Recovery Updater üzerinden indirilebiliyor. Ancak güncellemenin havadan dağıtımının da yakında başlaması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER