Teknoloji

Huawei P10 Lite Avrupa’da ön siparişe çıktı

huawei p10

huawei p10 liteHuawei P10 Lite henüz resmi olarak duyurulmuş değil. Ancak telefona dair pek çok bilgi daha önce sızıntılar yoluyla gün yüzüne çıkmıştı. Bu sızıntıların üzerine telefon için Avrupa’da ön sipariş toplanmaya başlaması, P10 Lite’ın varlığını tamamen doğruluyor.

HDBlog’da yer alan habere göre; İtalya merkezli çevrim içi perakende sitesi Monclick, P10 Lite için ön sipariş toplamaya başladı. Sitedeki açıklamada, telefonun satışının 11 Nisan’da başlayacağı belirtiliyor.

P10 Lite’ın fotoğrafı şimdilik ortaya çıkmış değil. Ancak akıllı telefonun kimlik kartında yazacak özellikler şimdiden büyük ölçüde biliniyor. 5.2 inç Full HD çözünürlüklü ekran, sekiz çekirdekli işlemci, 4 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı ve 12 megapiksel çözünürlüklü arka kamera telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Kutusundan Android Nougat yüklü olarak çıkması beklenen telefonda tek bir SIM yuvasının bulunması öngörülüyor.

Huawei P10 Lite Avrupa’da 349 avro karşılığında satılacak

P10 Lite’ın altın rengi, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle raflarda olması bekleniyor. Telefonun Avrupa kıtasındaki fiyat etiketinde ise 349 avro yazacak.

Huawei P10 ve P10 Plus, 2017 Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılmıştı. Çinli üreticinin yeni amiral gemilerinin ön incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER