Teknoloji

Huawei P10 altın, mavi, yeşil gibi sıra dışı renklerle gelecek

huawei p10

huawei p10Huawei, Pantone ile işbirliği yaptığını ve yeni akıllı telefonları için en moda ve popüler renk tonlarını kullanacağını daha önce açıklamıştı. Şimdi bir sızıntı sayesinde Huawei P10 için hangi renk tonlarının seçildiğini görüyoruz.

Popüler sızıntı kaynaklarından Evan Blass, nam-ı diğer @evleaks, Huawei P10’un üç farklı renkteki fotoğraflarını paylaştı. Mavi, altın ve yeşil renkli telefonların her biri birbirinden çekici görünüyor.

Huawei P10’un 26 Şubat Pazar günü, Mobil Dünya Kongresi’nden bir gün önce Barselona’da düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Telefonun iki farklı büyüklükte versiyonu olacak.

P10 ve P10 Plus olarak adlandırılacak telefonlardan birisinin 5.2 inç, diğerinin ise 5.5 inç Quad HD ekranlara sahip olacağı belirtiliyor. Bu ekranların kavisli kenar tasarımı barındıracağı da diğer beklentiler arasında bulunuyor.

Bu telefonları Kirin 960 veya Kirin 965 işlemcilere sahip olacağı ve 4 GB RAM barındıracakları da söyleniyor. Geçmişte 6 GB RAM’li bir versiyonun bulunacağı söyleniyordu, ancak bu versiyon büyük ihtimalle Asya bölgesi için, belki de sadece Çin’de satışa sunulacak.

Arkada, P9’da olduğu gibi iki lensli kameranın yer alması bekleniyor. Huawei P10 ile ilgili tüm ayrıntıları MWC 2017’de öğreneceğiz. İzlenimlerimizi de detaylı şekilde aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER