EğlenceManşetler

Huawei P smart 2019 reklam filmi kamera arkası görüntülerini izleyin – Video

huawei p smart 2019 reklam filmi kamera arkası
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei’nin yılın ilk haftalarında Türkiye’de satışa sunduğu Huawei P smart 2019’un Türkiye’de çekilen reklam filmi şubat ayının başlarında gösterime girmişti. Bu reklam hem görüntüleriyle hem de müziğiyle bir hayli ilgi çekmişti. Huawei Türkiye, YouTube sayfasında yayınladığı yeni bir kliple reklamın kamera arkası görüntülerini paylaştı.

Ağırlıklı hedef kitlesi olan gençlerin günlük konuşma dillerinde sıklıkla kullandığı “mod” kavramından yola çıkan P smart 2019, #SeninleAynıModda diyerek geniş ekranı, performansı, yapay zekalı ön ve çift arka kamerası ile kendi modunun da tıpkı gençlerinki kadar güçlü ve yüksek olduğuna dikkat çekiyor.

Sunduğu özelliklerle gençlere her zaman daha iyi bir alternatifin olabileceğini gösteren Huawei P smart 2019, reklam filminde de alışıldık olanın dışında yeni alternatifler sunuyor. Son yılların seyahat eğilimlerini inceleyen Huawei, reklam filminin çekimlerini de bu seyahat trendlerine alternatif olacak rotalarda gerçekleştirmişti.

Reklam kampanyası, Huawei’nin stratejisinden prodüksiyonuna kadar her aşaması Türkiye’de hazırlanmış ilk 360 derece lansman olmasıyla da öne çıkmıştı. TV, internet, basın ve outdoor kullanımlarıyla başlayan kampanyanın, çeşitli online/offline entegrasyonlarla yıl boyunca devam edeceği biliniyor.

Reklam filminde Kurtalan Ekspresi, Güroymak Köyü, Tazı Kanyonu ve batık şehir Halfeti gibi alternatif rotalar keşfetmeye yer almıştı. Çekimleri 6 günde tamamlanan reklam filmi Pure imzasını taşıyor.

Huawei P smart 2019 özellikleri

P smart 2019, Çinli şirketin belirttiğine göre, 6,22 inç boyutunda damla çentikli Fullview geniş ekranı, yapay zeka destekli ön ve arka kameraları, artırılabilir geniş hafızası ve sıra dışı renkleriyle kullanıcılarını daha fazlasını görmeye, deneyimlemeye ve paylaşmaya çağırıyor. Android telefon Şafak Mavisi, Gece Siyahı ve Mavi renk seçenekleri ile tüm satış noktalarında tüketici ile buluşuyor.

İLGİLİ HABERLER