Fırsatlar

Huawei Online Mağaza’da Muhteşem Cuma indirimleri

Huawei Online Mağaza, Muhteşem Cuma indirimleri olarak adlandırdığı indirimler kapsamında akıllı telefon ve diğer aksesuarlarda bugüne özel indirim fırsatları sunuyor. Bununla birlikte piyasada bulunan diğer Huawei akıllı telefonları, tabletleri, dizüstü bilgisayarları ve diğer ürünleri de Huawei Online Mağaza’da indirimli fiyatlarla ve kampanyalarla satın almanız mümkün.

Muhteşem Cuma kampanya sayfası üzerinden inceleyebileceğiniz tüm indirimler içinde 27 Kasım tarihine özel dikkat çekici bazı fırsatlar bulunuyor. Huawei P30 lite 128 GB akıllı telefon 3499 TL yerine 2699 TL’ye satılıyor. Huawei Sport Lite Bluetooth Kulaklık ise 269 TL yerine 139 TL fiyatıyla sunuluyor. Huawei Kablosuz Tripod Selfie Stick‘i ise 179 TL yerine 89 TL’ye, yani yüzde 50’ye varan indirimle satın alabilirsiniz. Hem akıllı saat hem de kulaklık ihtiyacınız varsa, beyaz renkli Huawei Watch GT 2 ve kırmızı renkli Huawei FreeBuds 3‘ten oluşan paketi 2877 TL yerine 2048,5 TL’ye satın alabilirsiniz.

Aynı kampanya sayfasında Hediye Çarkı da var. Bu çarkı çevirerek ekstra indirim kazanma fırsatı var. 20 TL, 40 TL, 60 TL ve 120 TL değerinde indirim kuponları siziz bekliyor. Çarkı çevirmek için abone olmanız, kayıt olmanız ya da giriş yapmanız gerekiyor. Huawei, günlük 3 adet çevirme hakkı veriyor.

Huawei’nin tüm indirim kampanyaları ve fırsatları için aşağıdaki bağlantıya tıklatarak özel indirim sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

HUAWEI ONLINE MAĞAZA İNDİRİM KAMPANYALARI

İLGİLİ HABERLER