FırsatlarManşetler

Huawei Online Mağaza’da Sevgililer Günü için özel indirim fırsatları ve yarışma var

huawei online mağaza sevgililer günü
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

14 Şubat Sevgililer Günü’ne az bir zaman kalmışken hediye alışverişi için de süre kısalıyor. Eğer hediyenizi internet üzerinden satın almayı düşünüyorsanız, kargo süresini de hesaba katarak birkaç gün içinde harekete geçmeniz gerekiyor. Huawei, 14 Şubat Sevgililer Günü için çeşitli indirimli ürün önerileri sunuyor. Buna ek olarak Huawei Online Mağaza üzerinde sevgilileri bekleyen çeşitli ek indirim fırsatları ve özel bir yarışma da bulunuyor.

Aşk hikayenizi Huawei ile paylaştığınız takdirde Huawei’nin sunduğu çeşitli hediyeleri kazanma imkanı yakalayabilirsiniz. Bunun için öncelikle Huawei Online Mağaza’ya giriş yapmanız ve e-posta adresinizle abone olmanız gerekiyor. Daha sonra Huawei Topluluğu web sitesine gitmeniz ve aşk ile ilgili olarak çekmiş olduğunuz bir fotoğrafı, şarkıyı veya kısa hikâyenizi #AŞKINRİTMİNİHİSSET etiketiyle paylaşmanız gerekiyor.

Yarışma sonucunda Huawei Watch GT 2 Pro, Huawei FreeBuds Pro, Huawei Watch Fit ve Huawei Band 4 Pro gibi hediyeleri kazanma imkanınız bulunuyor.

Eğer paylaşacak bir hikâyeniz, fotoğrafınız veya şarkınız yoksa, yine de üzülmeyin. Eğer Huawei Online Mağaza’ya e-posta adresinizle kaydolursanız, tüm ürünler için yüzde 5, seçilen ürünler içn yüzde 10 indirim kazanabilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER