Teknoloji

Huawei Online Mağaza’nın dördüncü yıl dönümü için özel çekiliş

huawei online mağaza

Huawei’nin Türkiye’deki tüketicilere teknolojinin en iyisini sunma amacıyla kurduğunu kaydettiği Huawei Online Mağaza, dördüncü yıl dönümüne ulaştı. Mart 2020’de faaliyetlerine başlayan bu platform, kısa sürede teknoloji tutkunlarının ilgisini çeken online alışveriş noktası haline geldi. Akıllı telefonlardan tablet ve dizüstü bilgisayarlara kadar Huawei’nin 600’e yakın farklı ürün modelini kullanıcılarla buluşturan mağaza, dört yıl içerisinde 1 milyona yakın cihaz satışı gerçekleştirdi.

Huawei’nin belirttiğine göre, her gün yaklaşık 30 bin kişinin ziyaret ettiği Huawei Online Mağaza, özellikle 34 yaş ve altındaki genç kullanıcılar arasında popüler bir alışveriş noktası hâline geldi. Günlük ziyaretçilerin yaklaşık üçte biri kadınlardan oluşmakta; bu da platformun geniş bir kullanıcı tabanına hitap ettiğinin bir göstergesi olarak öne çıkmaktadır.

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao, bu başarı hikayesinin arkasında yatan felsefeyi paylaşırken, her zaman tüketici ihtiyaçlarını önceliklendirdiklerine ve kullanıcı geri bildirimlerine büyük önem verdiklerine dikkat çekti. Yao, Huawei Online Mağaza’nın kısa sürede elde ettiği başarıların, markanın tüketici dostu politikalarının bir yansıması olduğunu belirterek, ürünlerin sadece benzersiz kullanımları ve teknolojileriyle değil, aynı zamanda sunuş şekilleri, sağladığı avantajlar ve düzenlediği kampanyalarla da tüketicinin yanında olduklarını vurguladı.

Huawei Online Mağaza’da dördüncü yıl dönümüne özel büyük çekiliş

Huawei, dördüncü yaşını kutlamanın yanı sıra, kullanıcılarına değer vermeye ve onlara teşekkür etmeye devam ediyor. Bu kapsamda, 5 – 31 Mart 2024 tarihleri arasında Huawei Online Mağaza’dan alışveriş yapan her müşteri, her 1.000 TL’lik alışveriş için bir çekiliş hakkı kazanıyor. Çekilişle, talihliler arasında MatePad Pro 13.2, MateBook D16, Watch GT 4 ve Watch Fit 2 gibi çeşitli Huawei ürünleri dağıtılacak. Katılımcıların, alışverişi tamamladıktan sonra kampanya sayfasındaki bilgileri eksiksiz doldurarak çekilişe katılımlarını sağlamaları gerekiyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER