FırsatlarManşetler

Huawei Online Mağaza’da 11.11 Online Alışveriş Şenliği fırsatları geliyor

huawei online mağaza 11.11 online alışveriş şenliği
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Online Mağaza‘da 11 Kasım tarihinde büyük indirim fırsatları ve kampanyalar sunuluyor. Huawei’nin belirttiğine göre, en sevilen ürünler sürpriz kampanyalarla 11.11 Online Alışveriş Şenliği kapsamında sunulacak.

Bülten aboneliği gerçekleştiren kullanıcılar yüzde 5 oranında indirim hakkı kazanıyor. Huawei, 9 Kasım tarihinde açıklanacak sürpriz indirimli fiyatları ilk olarak bülten abonelerine gönderecek. Böylece aboneler 10 Kasım’da listelenmeye başlanacak indirimli ürünlerin ilk sahipleri olma şansını da yakalayacaklar. Bu ürünlerin arasında Huawei’nin çok tercih edilen ürünlerinden P Smart Pro, P30 Lite, Sport Lite Bluetooth kulaklık, Watch GT 2, FreeBuds 3 ve kablosuz tripod selfie stick de yer alıyor.

Bu arada Huawei, indirim ve kampanyaları devam eden ürünlerin sürelerini de uzattı. Huawei P40 Pro, 12 bin 158 TL yerine 9 bin 999 TL’lik satış fiyatıyla tüketicilere sunulmaya devam ediliyor. 12 ay boyunca 50 GB Huawei bulut hizmeti ücretsiz olarak sunulan akıllı telefonu satın alan müşteriler, 1 TL daha farkla akıllı kapaklı telefon kılıfına da sahip olabiliyor.

Huawei’nin yeni satışa sunduğu ve en gelişmiş akıllı saati olarak nitelendirdiği Huawei Watch GT 2 Pro da 2 bin 523 TL yerine 2 bin 299 TL’lik indirimli fiyatıyla tüketicilere sunuluyor. Bu akıllı saati satın alanlar 1 TL’lik farklarla 10000 mAh kapasiteli Huawei Powerbank veya Huawei AM115 kulak içi kulaklık sahibi de olabiliyor.

Huawei FreeBuds Pro tam kablosuz Bluetooth kulaklık da 1748 TL yerine 1499 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. Bu kulaklığı satın alan müşteriler de 1 TL farkla Huawei mini hoparlör sahibi olma imkanı yakalıyor.

Huawei Online Mağazasında daha birçok ürünün indirim ve fırsatlarla sunulacağı Online Alışveriş Şenliği kapsamındaki ürünleri bu bağlantıyı takip ederek inceleyebilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER