Manşetler

Huawei Nova Y70’in üç gün süren pil ömrüne vurgu yapan reklam filmi yayında

huawei nova y70

Huawei, Türkiye’de ve Türkiye’ye özel çektiği reklam filmleri portföyüne bir yenisini daha ekledi. Nova Serisi’nin en genç ve yeni üyesi Nova Y70 için çekilen dijital reklam filmi, başrolde Aslıhan Malbora ile birlikte Suğdem Gözalır ve Fatih Özkan’ı ağırlıyor.

Huawei’nin çok beğenilen Nova Serisi’nin en genç üyesi Nova Y70 için çekilen dijital reklam filminde telefonun pil süresi, şarj ve uygulama özellikleri, Şile ve İstanbul’un manzaraları eşliğinde izleyiciye tanıtılıyor.

“Üç günüm nasıl mı geçti?” sorusuyla yola çıkan ve Aslıhan Malbora’nın arkadaşlarıyla geçirdiği 3 günü anlatan bu filmde, oyuncular Suğdem Gözalır ve Fatih Özkan ona eşlik ediyor. Reklam filmi, nerede olursanız olun şarj ve pil derdi yaşamayacağınız bir akıllı telefon kullanma deneyimi vaadini tüketicilere sunuyor. Reklamda gösterilen uygulamalar doğrudan Huawei AppGallery’den veya Petal Search aracılığıyla üçüncü parti platformlardan indirilebiliyor. Reklam filminin altında NUNN Studio imzası var.

Huawei Nova Y70 özellikleri

Huawei nova Y70, 6.000mAh kapasiteli büyük bir pil ile donatılan nova Y70, pil bitmesi endişesini azaltan ve daha güvenilir bir kullanıcı deneyimi sunan uzun pil ömrü sağlıyor. Huawei’nin benzersiz AI akıllı güç tasarrufu teknolojisi sayesinde Huawei nova Y70, sekiz güç tüketimi alanını derinden optimize etti. Pil ömrünü daha da artırmak için HUAWEI nova Y70, kullanıcılara ultra uzun pil ömrü için daha kısa şarj süresi sunan 22,5 W HUAWEI SuperCharge’ı destekliyor. Ayrıca, şarj güvenliğini ve pil ömrünü artırmak için entegre 13 katmanlı şarj koruma sistemi ve yükseltilmiş elektrokimyasal sistem ile donatıldı. Aynı pil kapasitesine sahip diğer akıllı telefonlardan daha iyi olan nova Y70, haftada yalnızca iki kez şarj gerektiriyor.

İLGİLİ HABERLER