Teknoloji

Huawei Nova 8 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Nova 8 serisinin aralık ayı içinde tanıtılacağına dair haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Bu haberlerin ardından Huawei’nin resmi tanıtım tarihini açıklaması da fazla zaman almadı. Şirket tarafından Weibo’da paylaşılan görsel, orta segmentte konumlanan serinin 23 Aralık’ta tanıtılacağını gösteriyor. Söz konusu görsel, seride oval bir kamera adasının bulunacağını da doğruluyor.

Teknik olarak Nova 8 serisinin macerası başlamış durumda. Nova 8 SE, ikisi de Media Tek tarafından üretilen iki farklı işlemci seçeneğiyle bir süre önce resmiyet kazanmıştı. Huawei’nin 23 Aralık’taki etkinlikte Nova 8 ve Nova 8 Pro modellerini gözler önüne çıkarması bekleniyor. Başka bir sızıntıya göre, Huawei bu etkinlikte Enjoy 20 SE modelini de tanıtacak.

Huawei’nin 23 Aralık’ta tanıtacağı üç telefonda da kendi tasarımı olan Kirin işlemcileri kullanacağı söyleniyor. ABD’nin yaptırımları nedeniyle Huawei hâlihazırda bu işlemcilerin üretimini gerçekleştiremediği için söz konusu söylenti biraz daha dikkat çekiyor.

huawei nova 8

Huawei Nova 8 serisinde kullanılacak oval kamera adasında beş deliğin yer alacağı belirtiliyor. Büyük ana kamerayı üç sensörün ve flaşın tamamlaması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER