Teknoloji

Huawei Nova 7 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

huawei nova 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nova ailesi Huawei’nin orta sınıf telefon portföyünün önemli ayakları arasında yer alıyor. Şirket, bu aileyi yeni üyelerle genişletmeye hazırlanıyor. Huawei, Weibo’da yaptığı paylaşımla Nova 7 serisi telefonlarının tanıtım tarihini duyurdu.

Nova 7, Nova 7 SE ve Nova 7 Pro modellerinden oluşan serinin 23 Nisan’da gözler önüne çıkacağı açıklandı. Huawei’nin Weibo paylaşımına bakıldığında arkasında dikdörtgen kamera çıkıntısı bulunan bir telefon silueti görülüyor. Bu siluetin serinin hangi üyesine ait olduğu konusunda ise bir ipucu bulunmuyor.

Huawei’den şimdilik Nova 7 üçlüsünün teknik özelliklerine dair bir açıklama gelmiş değil. Ancak geçmiş sızıntılar, bu konuda bazı ipuçları vermişti. Buna göre, standart Nova 7’de Kirin 985 işlemci bulunacak. Nova 7 SE ise Kirin 820 işlemci taşıyacak. Serinin amiral gemisi Nova 7 Pro ise Kirin 990 5G ile gelecek.

huawei nova 7

İnternete sızan bir tanıtım görseli (en üstteki fotoğraf) ise Nova 7 serisinin tasarımını, renk seçeneklerini ve bazı özelliklerini görmeyi sağlıyor. 5G desteğine, çift ön kameraya ve 50 kat zum yapabilen telefonun Nova 7 Pro olma ihtimali yüksek görünüyor.

Tanıtım tarihi yaklaştıkça Huawei Nova 7 serisiyle ilgili yeni haberler ve sızıntılar duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER