Teknoloji

Huawei Nova 6 5G’nin teknik detayları ortaya çıkmaya devam ediyor

huawei nova 6 5g

Huawei Nova 6 5G, gelecek hafta resmen gözler önüne çıkacak. Ancak telefona dair çeşitli detaylar, Huawei tarafından paylaşılan videolar sayesinde şimdiden netleşmiş durumda. Nova 6 5G’nin çift ön kamera taşıyacağı da şimdiden bilinenler arasında yer alıyor.

Huawei’nin yayınladığı en yeni video ise bu ön kameranın teknik detaylarını gözler önüne seriyor. Video, telefonda 32 megapiksel çözünürlüklü ana kameranın bulunacağını ve 8 megapiksellik ultra geniş açılı kameranın da bu kameraya eşlik edeceğini gösteriyor. Ultra geniş açılı kameranın görüş açısının 105 derece olacağı, daha önce yapılan paylaşımlardan birinde ortaya çıkmıştı.

Videonun verdiği yeni bilgiler bununla sınırlı. Ancak videonun akşam çekilmiş olması, ön kameranın düşük ışıkta çekim yeteneklerine yönelik bir gönderme olarak değerlendirilebilir.

Huawei Nova 6 5G için 5 Aralık’ı beklemek gerekiyor

Nova 6 5G’nin kalbinde Kirin 990 işlemcinin bulunması bekleniyor. 6.44 inç büyüklüğündeki LCD ekranın ise 1080p çözünürlüğe sahip olacağı konuşuluyor. Dörtlü arka kamera sisteminde ana kamera görevini 60 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği telefon, enerjisini 4000 mAh kapasiteli pilinden alacak. Bu pil için 40W şarj desteği de sunulacak.

Huawei Nova 6 5G’nin tanıtım etkinliği 5 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

İLGİLİ HABERLER