Teknoloji

Huawei Nova 3 sızıntısı iPhone’a benzer bir telefonu gösteriyor

huawei nova 3Huawei geçtiğimiz ağustos ayında orta segmentte konumlanan Nova 2 isimli akıllı telefonunu tanıtmıştı. Çinli üretici, Nova 2’nin halefini hazırlama konusunda da pek vakit kaybetmemiş gibi görünüyor. Huawei Nova 3 adını taşıyan akıllı telefona ait olduğu söylenen fotoğraflar internete sızdı. Söz konusu fotoğraflar, iPhone’a benzeyen bir telefonu işaret ediyor.

Nova 3’e ait olduğu söylenen fotoğraflar, tahmin edilebileceği üzere, Çinli kaynaklar tarafından internete yayıldı. Fotoğraflar dışında akıllı telefona ait olduğu söylenen özellikler de ortaya çıktı. Nova 3’ün kalbinde Kirin 670 işlemcinin bulunması bekleniyor. Bu işlemciye 3 veya 4 GB RAM ile 32 veya 64 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor.

Nova 3’ün 18:9 görüntü oranına sahip 5.93 inç ekran taşıyacağı söyleniyor. Bu ekranın çözünürlüğünün 2160 x 1080 piksel olması bekleniyor. Nova 3’ün kutusundan Android Oreo işletim sistemiyle çıkacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Huawei Nova 3 2018 sona ermeden tanıtılabilir

Dedikodulara göre, Huawei Nova 3 enerjisini 3340 mAh kapasiteli pilinden alacak. Akıllı telefonun yurt dışındaki fiyat etiketinde 450 dolar civarında bir rakamın yazması öngörülüyor. Telefonun tanıtımının ise 2017 sona ermeden gerçekleştirilebileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER