ManşetlerTeknoloji

Huawei nova 12 Serisi telefonlar, Huawei Online Mağaza’da satışta

huawei nova 12

Huawei yeni akıllı telefonlarını nova 12 Serisi altında yakın zamanlarda duyurmuştu. Şık tasarımları, yüksek performanslı teknolojileri ve selfie yenilikleriyle öne çıkan nova 12 Serisi, genç kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Bu serinin üyeleri olan nova 12 SE ve nova 12s, Huawei Online Mağaza’da satışa açıldı.

Huawei nova 12 Serisi, tasarım ve teknolojiyi bir araya getiren felsefesiyle dikkat çekiyor. Şık, ultra ince ve zarif bir tasarıma sahip olan cihazlar, performans ve yenilikten ödün vermiyor. Huawei nova 12s, hafif ve jilet inceliğindeki yapısıyla Extreme R Angle tasarımını optimize ediyor. Ayrıca, nova 12s ve nova 12 SE modelleri, önceki serilerin ikonik Star Orbit Ring tasarımını miras alıyor. Evrenin kozmik düzeninden ilham alan bu tasarım, üst düzey işçiliğiyle büyülüyor. Serinin cihazları, taç yaprağı desenli mavi gibi göz alıcı renk seçenekleriyle genç neslin tutkulu ve kendine güvenen kişiliklerini yansıtıyor.

Huawei nova 12 Serisi, selfie kamera teknolojisinde nova serisinin önceki üyelerinde gördüğümüz çizgiyi sürdürüyor. Huawei nova 12s, 60MP Ultra Geniş Selfie Kamerası ile aynı fiyat aralığındaki akıllı telefonlar arasında en yüksek çözünürlüklü ön kameralardan birine sahip. 100° ultra geniş açısı sayesinde kullanıcılar, daha büyük grup fotoğrafları çekebiliyor ve geniş arka planları öne çıkararak selfie’lerini seviyelendirebiliyor. Ön kamera teknolojisi, 50MP Ultra Vision ana Kamera ve 8MP Geniş Açılı Makro Kamera gibi ana kamera modülleriyle de destekleniyor. XD Portre Motoru sayesinde kullanıcılar, benzersiz anlarını en özgün şekilde yakalayabiliyor.

Huawei nova 12 Serisi, yeni EMUI 14 işletim sistemini kullanan ilk Huawei akıllı telefonlar olacak. Güvenlik, kişiselleştirme ve verimliliği artıran EMUI 14, kullanıcılara daha zahmetsiz bir arayüz ve eğlenceli özelleştirmeler sunuyor. Canlı Görünüm ve Kilit Ekranı Temaları gibi yeni özellikler, kullanıcıların deneyimini zenginleştiriyor. Ayrıca, EMUI 14, kullanıcıların gizlilik ve veri güvenliği konusundaki endişelerini gidermek için gelişmiş ayarlar sunuyor. Ayrıca Google uygulamaları ve YouTube’u kullanmak şimdi eskisinden çok daha kısa ve kolay biçimde gerçekleşiyor.

Donanım açısından da iyileştirmeler sunan Huawei nova 12s, ince gövdesinde 4500 mAh kapasiteli bir pil barındırıyor ve 66W Huawei SuperCharge Turbo 2.0 ile hızlı şarj desteği sağlıyor. Böylece kullanıcılar, gün boyu kesintisiz bir kullanım deneyimi yaşayabiliyor.

Huawei nova 12s, 22.999 TL fiyatıyla satışa sunulurken, yanında 4.999 TL değerinde FreeBuds 5 ve 2.599 TL değerinde 12 Ay Ekran Hasarı Garantisi hediye ediliyor. Huawei nova 12 SE ise 19.999 TL fiyatla satılıyor ve 2.499 TL değerinde FreeBuds 5i ile 2.599 TL değerinde 12 Ay Ekran Hasarı Garantisi hediye ediliyor. Ayrıca, ANOVA121000PR indirim kodu kullanılarak tüm nova 12 Serisi telefonlarda 1.000 TL indirim kazanmak mümkün.

Huawei nova 12 Serisi, şık tasarımı, güçlü kameraları ve yenilikçi özellikleriyle akıllı telefon deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor. Genç kullanıcıların beklentilerini karşılayan bu seri, Huawei’nin tasarım ve teknoloji alanındaki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER