Manşetler

Huawei’nin MWC 2019 standını gezdik – Video

huawei abd virus elektrikli otomobil

Huawei’nin MWC 2019’da bireysel ve kurumsal iş birimi için iki ayrı standı bulunuyordu. Bizim ilgimizi çeken ise doğal olarak bireysel tüketici elektroniği ürünleri ve teknolojilerinin sergilendiği, Salon 3’teki stand oldu. Ziyaretçilerin yoğun akınına uğrayan bu standı, fuarda geçirdiğimiz son gün olan çarşamba günü gezme fırsatı bulduk.

Huawei’nin standında en çok ilgi çeken ürün Mate X oldu. Huawei Mate X, tıpkı lansman sonrasında olduğu gibi cam bir bölme arkasında sergileniyor. Bu cihazın önüne gelip fotoğraf çeken ve bunu sosyal medya hesaplarında paylaşan birçok ziyaretçi oldu.

Bunun dışında standın orta bölümüne yerleştirilmiş masalarda Huawei’nin MateBook X Pro, MateBook 14, MateBook 13 gibi dizüstü bilgisayarlar; Mate 20 Pro, Mate 20 X, P20 Pro, Nova 4 gibi Huawei akıllı telefonları sergileniyordu. Aynı zamanda Huawei’nin alt markası olan Honor’un View 20, Magic2 gibi modelleri de stand masalarında sergileniyordu.

Bunun dışında Huawei’nin VR ve AR teknolojileri, 5G ürünleri, aksesuarları da standın kenarlarına yerleştirilmiş bölümlerde ziyaretçileri selamladı. Videoda tüm bu anlattıklarımızı detaylı şekilde bulabilirsiniz. İyi seyirler!

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER