Manşetler

PC için Huawei Mobile Cloud hizmeti kullanıma sunuldu

pc için huawei mobile cloud
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei de akıllı bir kullanıcı deneyimi için kullanışlı bir depolama çözümü olduğunu dile getirdiği PC için Huawei Mobile Cloud’u kullanıma sundu. PC kullanıcıları bundan böyle dosyalarını doğrudan PC’lerinden şifreli bir bulut deposunda güvenli bir şekilde saklayabilir ve istedikleri zaman istedikleri yerden erişebilir veya yönetebilir.

Huawei Mobile Cloud’un PC’lere de yüklenebilen sürümünün yeni özelliğiyle kullanıcılar Huawei Kimliği kullanarak tek bir oturum açma yoluyla cihazlar arası ve canlı senkronizasyon yeteneklerinden faydalanabilirler. Kart tabanlı tasarım ve cihazlar arasında gerçek zamanlı veri senkronizasyonu gibi özelliklerle, kullanıcılar son dosya klasörlerini ve hatta URL bağlantılarını hızla arayabilir ve erişebilir. Güvenli depolama özellikleri, veri güvenliğini ve bütünlüğü için cihaz tarafı ve iletim şifrelemesini kullanır, verilere yalnızca kullanıcıların doğru kimlik bilgileriyle erişmesini sağlıyor.

Huawei’nin yeni bulut depolama çözümü, dosyaların herhangi bir yerden veya cihazdan gerçek zamanlı olarak güvenli bir şekilde saklanabilmesi, erişilebilmesi veya göz atılabilmesi için kullanıcının cihazları arasında senkronize edilir. Huawei, kullanıcı deneyiminin sorunsuz ve sezgisel olmasını sağlamak için ek olarak çeşitli özellikler sunuyor.

pc için huawei mobile cloud

PC için Mobile Cloud özellikleri

Kart tabanlı tasarım

Bu kullanıcı merkezli arayüz, net bir ana sayfa düzeni ve sezgisel bir dosya düzenleme sistemi aracılığıyla verimliliği daha da artırarak, önemli bilgileri ilk bakışta görünür kılıyor. Sistem, galeri, takvim, yapılacaklar listesi veya en son kullanılan dosyalar ve URL’ler gibi kullanıcının en yaygın hizmetlerini doğrudan masaüstünde görüntülemek için topluyor. Kullanıcılar ayrıca geçmiş kayıtlardaki önceki arama içeriğine erişerek veri aramasını daha hızlı ve daha kolay hale getiriyor. Ayrıca, kullanıcıların daha fazla yeni etkinlik ve işlevin kilidini açmasına yardımcı olacak avantajlar, güncellemeler veya yeni özellikler de dahil olmak üzere, kullanıcının bulut alanı hakkında düzenli bildirimler içeren özel bir öneri sütunu da var.

Birden fazla cihaz arasında gerçek zamanlı veri senkronizasyonu

Bulut verilerinin her zaman her yerde görüntülenmesini ve yönetilmesini sağlıyor. Huawei Mobile Cloud, Huawei ID aracılığıyla farklı cihazlar arasında kullanıcı verilerini birbirine bağlıyor. Kullanıcı, PC, cep telefonu ve tabletten dosyaları, fotoğrafları, videoları, kişileri, notları ve kayıtları birbirinin yerine geçecek şekilde görüntülemek için senkronizasyon işlevini etkinleştiriyor. En önemlisi, Huawei, Android ve Windows işletim sistemlerinin derin entegrasyonu ile bu seçeneği etkinleştirdiği için kullanıcı ister işte ister evde veya yolda olsun, konumlarından bağımsız olarak dosyaları çevrimiçi olarak düzenleyebilir ve senkronize edebilir.

Güvenilir Huawei Mobil Cloud

Herhangi bir veri kaybı veya sızıntısı, dosyalarını bulutta depolayan kullanıcılar için en büyük sorundur. Veri güvenliğini sağlamak için Huawei Mobile Cloud, verilere erişimin doğru kimlik bilgilerine sahip kullanıcılara sunulabilmesi için veri toplamayı, cihaz tarafı şifrelemeyi, iletim şifrelemesini ve depolamayı sıkı bir şekilde kontrol ediyor. Ayrıca, hizmet sürekliliğini sağlamak için kullanıcı verileri aynı coğrafi bölgede bulunan birden fazla veri merkezinde depolanıyor. Böylece doğal afetler, elektrik kesintileri, yangınlar veya kullanıcının kontrolü dışındaki diğer faktörler nedeniyle herhangi bir hasar veya veri kaybı yaşanmıyor.

Cihazlar Arasında Tek Noktadan Arama

AI Arama özelliği, kullanıcının bilgisayarındaki ve bağlı akıllı telefonlarındaki dosyaları hızla bulmasına yardımcı olmak için çapraz uç aramayı (ör. yerel, web sayfası, bağlı cihazlar) destekliyor. Arama sonuçlarını kategoriye göre akıllı bir şekilde görüntüleyerek kullanıcının içeriğini bir bakışta seçmesine olanak tanıyor.

pc için huawei mobile cloud

Huawei Mobile Cloud için Early Bird kampanyası

Huawei Mobile Cloud Early Bird Kampanyası kapsamında ilk aya özel 200GB ücretsiz depolama alanı teklifinden yararlanabilirsiniz. Tekliften yararlanmak için bu bağlantı üzerinden ücretsiz PC için Huawei Mobile Cloud uygulamasını indirin. Huawei Kimliğinizle giriş yapın.

Telefonunuzda veya tabletinizde Ayarlar > Huawei ID hesabı > Bulut > Yükseltme bölümünde ilk ay 50 GB veya 200 GB ücretsiz talep edin ve hem mobil hem de PC cihazlarınızda bulut hizmetinin keyfini çıkarın.

İLGİLİ HABERLER