Teknoloji

Huawei MediaPad 7 Youth2 resmiyet kazandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei uygun fiyatlı MediaPad 7 Youth tabletinin takipçisi olan MediaPad 7 Youth2’nin duyurusunu gerçekleştirdi. Adından da anlaşılabileceği gibi 7 inç ekran barındıran bu tablet 1024 x 600 çözünürlük desteği sunuyor.

huawei-mediapad-7-youth2-200114

Altın renkli alüminyum kasanın altında 1.2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 200 yongaset, 1 GB RAM ve 4 GB dahili hafıza yer alıyor. microSD kart yuvası sayesinde depolama alanını daha da artırmak mümkün oluyor. 4100 mAh kapasiteli batarya ve Huawei’nin Dinamik Güç Yönetimi sistemi sayesinde MediaPad 7 Youth2 tahmin edilenden daha uzun süre pilde çalışma imkanı sağlıyor.

Arkada 3 megapiksel kamera bulunurken önde de video görüşmelere odaklanan VGA kamera yer alıyor. Youth 2’de Android 4.3 Jelly Bean çalışıyor. Bunun üstünde de Huawei’nin Emotion UI 1.6 kullanıcı arayüzü geliyor.

Huawei MediaPad 7 Youth2’nin fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi daha sonra açıklanacak. Ancak Huawei’nin Youth2 ile birlikte Samsung Galaxy Tab 3 Lite’ı gözüne kestirdiğini ve fiyatı da Tab 3 Lite’ın 200 dolar civarındaki fiyatına göre ayarlayacağı tahmininde bulunabiliriz.

İlgili >> Huawei

İLGİLİ HABERLER