FırsatlarManşetler

Huawei MatePad T8 için kaçırılmayacak flaş indirim fırsatı

Huawei MatePad T8 tablet için Huawei Online Mağaza'da geçerli dikkat çekici bir fırsat bulunuyor. Detaylar haberimizde.
huawei matepad t8

Huawei MatePad T8
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Okulların açılışı yaklaşırken yeni eğitim-öğretim dönemi başlamadan önce çocuğunun elektronik cihaz, özellikle de tablet ihtiyacını karşılamak isteyen veliler için dikkat çeken bir flaş kampanya ile Huawei Online Mağaza‘da sunuluyor. Huawei MatePad T8, her gün 12.00-14.00 ve 21.00-00.00 saatleri arasında 799 TL’lik indirimli kampanya fiyatıyla satılıyor.

Huawei MatePad T8, 8 inç, 1280 x 800 piksel çözünürlüklü HD ekrana sahip. Bu ekran yüzde 80 gibi bir ekran-gövde oranı sunuyor. Video izlemenin yanı sıra görüntülü görüşmeler ve e-kitap içinde uygun. Önünde yer alan 2 megapiksel kamera görüntülü görüşmeler ve online dersler için yeterli olacaktır. Arkada ise belge tarama işleri için kullanılabilecek 5 megapiksel, otomatik odaklamalı ve f/2.2 diyafram açıklıklı kamera var. 5100 mAh kapasiteli pili de tek bir şarjla sabahtan akşama bir günü çıkarma imkanı sunacaktır. Aynı zamanda 12 saate kadar video oynatma ve 12 saate kadar web’de gezinme imkanının olduğu da belirtiliyor.

799 TL’lik fırsat ürününde 32 GB dahili hafıza ve 2 GB RAM bulunuyor. Üstelik 1 TL farkla kılıfa da sahip olabilirsiniz. Sekiz çekirdekli işlemcisi de günlük işleri rahatlıkla yerine getirmeyi sağlayacaktır.

Sadece 310 gram ağırlığında olan tablet, kompakt boyutlarıyla tek elle rahatlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda çantaya da rahatlıkla koyabilirsiniz.

Huawei MatePad T8’de Android 10 ve bunun üzerinde EMUI 10 kullanıcı arayüzü geliyor. Bu tablette Google uygulamaları ve Google Play Store yok. Bunun yerine Huawei’nin mobil servisleri, Huawei AppGallery uygulama mağazası ve Petal Search arama motoru bulunuyor. Huawei, birçok popüler uygulamaya rahatlıkla erişmenizi sağlayacak imkanları hem kendi mağazasında hem de Petal Search üzerinden sunuyor.

Bu arada Huawei MatePad T8’de çocuklara özel bir uygulama da bulunuyor. Çocuklar için eğlenceli ve eğitici araçlar, ebeveyn kontrolleri eşliğinde sunuluyor. Göz konforu modu ise tablete bakış açısını ayarlama uyarısıyla birlikte, çocuklarınızın gözlerini mavi ışıktan korumaya yardımcı olacaktır.

Huawei MatePad T8
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER