Teknoloji

Huawei MatePad Pro şimdi de resmi tanıtım videosunda görüldü

huawei matepad pro

Huawei, MatePad Pro adını taşıyan tabletini 25 Kasım’da Çin’in Şanghay şehrinde gerçekleştireceği etkinlikte resmen gözler önüne çıkaracak. Ancak şirket tarafından yayınlanan kısa tanıtım videosu, tabletin bazı özelliklerini şimdiden doğruluyor.

Videoda MatePad Pro’nun arka panelinde sağ üst köşede bulunan çift arka kamera göze çarpıyor. Arka panelin tasarımını ise kılıftan dolayı görmek mümkün olmuyor. Bu kılıfa manyetik klavyenin iliştirildiği de videonun gösterdikleri arasında bulunuyor.

Videonun doğruladığı bir diğer özellik ise kamera delikli ekran oluyor. Huawei’nin reklamı, tabletin çoklu görev konusundaki yeteneklerinin bir kısmını, çok kısa bir süre için de olsa, görmeyi sağlıyor.

Hemen yukarıda izleyebileceğiniz videonun doğruladığı bir diğer yenilik ise M-Pen kalem desteği.

Huawei MatePad Pro Kirin 990 ile gelecek

MatePad Pro’nun detaylı teknik özellikleri şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak tablette 40W hızlı şarj desteğinin bulunduğu daha önce ortaya çıkmıştı. Huawei’nin MatePad Pro’da Kirin 990 işlemciye ve 6 GB RAM’e yer vermesi bekleniyor. Tabletin kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

MatePad Pro hakkındaki tüm detayları duymak için önümüzdeki haftaya kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER