Teknoloji

Huawei MatePad 10.8 ve Enjoy Tablet 2’nin özellikleri sızdı

huawei matepad

Huawei kısa süre önce MatePad 10.4 ile benzer özelliklere sahip MediaPad C5 isimli tabletini piyasaya sürmüştü. Çinli üretici, tablet pazarındaki hareketliliğini iki yeni modelle daha sürdürecek gibi görünüyor.

Weibo’nun popüler duyumcularından Digital Chat Station, Huawei’nin MatePad 10.8 ve Enjoy Tablet 2 adını taşıyan iki yeni tableti piyasaya çıkarmaya hazırlandığını belirtti. Ünlü duyumcu tabletlere dair bazı teknik bilgiler de paylaştı.

Enjoy Tablet 2’nin kalbinde yeni Kirin 710A işlemci bulunuyor. Tabletin 10.1 inç büyüklüğündeki LCD ekranı ise Full HD+ çözünürlüğe sahip. 2 megapiksel ön ve 5 megapiksel arka kamera taşıdığı belirtilen tablete ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 10W şarj desteğine sahip 5100 mAh kapasiteli pili veriyor. Çift hoparlör de tabletin özellikleri arasında yer alıyor.

MatePad 10.8 ise adından da anlaşılabileceği üzere 10.8 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Bu ekranın 2K QHD çözünürlük sunacağı belirtiliyor. Tabletin arkasında 13 megapiksel, önünde ise 8 megapiksel bir kamera bulunuyor.

257 x 170 x 7.2 mm. boyutlara sahip tablet tartıda 498 gram çekecek. Tabletin dörtlü hoparlörlerinin Harman Kardon imzası taşıyacağı belirtiliyor. Tabletin kalbinde ise Kirin 990 işlemci bulunacak. Digital Chat Station, tabletin adının MediaPad M7’den MatePad 10.8’e çevrildiğini de iddia ediyor.

Huawei MatePad 10.8 ve Enjoy Tablet 2’nin çıkış tarihleri konusunda henüz bir ipucu vermiş değil.

İLGİLİ HABERLER