FırsatlarManşetler

Huawei MateBook D16 R5 ve MSI bilgisayar ürünlerinde indirimler (Günün Fırsatları)

huawei matebook d16 inceleme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bugünlerde çocuğunuz için bir dizüstü bilgisayar satın almayı düşünüyorsanız, 16 inç ekranlı Huawei MateBook D16 R5 8GB/512GB Dizüstü Bilgisayar GittiGidiyor’da indirimli. Üstelik kayıtlı Visa kartınızla alışverişte ek indirimden yararlanma imkanı var. Bunun dışında GittiGidiyor’da bugüne özel dikkat çekici indirimler var. Bunların bir kısmına aşağıda yer veriyoruz.

Başta bahsettiğimiz Huawei laptop fırsatının dışında, güçlü bir oyun dizüstü bilgisayarı isteyenler için MSI Pulse GL66 11UEK-048TR Dizüstü Bilgisayar indirimde. Fiyat yine de yüksek olsa da, başlangıç fiyatına göre ciddi bir indirim var. MSI ürünlerinde başka indirimler de var. Örneğin MSI Meg Trident X 10SC-2209EU i7-10700KF 16GB 512GB SSD+1TB HDD 6GB RTX2060 bunlar arasında yer alıyor. Yine oyun odaklı bir masaüstü bilgisayar olan Turbox Tx828 Masaüstü (Desktop) Bilgisayar da dikkat çekici fırsatlar arasında bulunuyor.

Bilgisayarı için bileşen almak isteyenlerin ilgisini çekecek Samsung 860 PRO 1 TB SATA3 SSD NAND MZ-76P1T0BW ve Kingston ValueRAM 4 GB 1×4 GB DDR4 DIMM 2400 MHz KVR24N17S6/4 RAM (Bellek) fırsat ürünleri de GittiGidiyor’da mevcut.

Aksesuar alışverişine çıkanların da ilgisini çekecek birtakım ürünler var. Örneğin, geçtiğimiz aylarda incelemesini yayınladığımız, çocuklara özel TCL Movetime MT42 Akıllı Saat indirimde. Amazfit GTS 2 Mini de indirimdeki bir başka akıllı saat. Samsung telefonunuzla rahatlıkla kullanabileceğiniz, eşyalarınızı bulmanıza yardımcı olacak SAMSUNG Galaxy SMARTTAG+ El-T7300BLEGWW KABLOSUZ AKILLI TAG-MAVİ indirimli olarak satılıyor.

Kulaklık satın almak isteyenler için iki Xiaomi ürünü; Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S Beyaz Kulaklık ve Xiaomi Redmi Buds 3 Pro Bluetooth Kulaklık Gri de indirimde.

Eğer bugünlerde bir TV satın almayı düşünüyorsanız, Amazon.com.tr’de Samsung TV’ler için bir kampanya var. Seçili Samsung televizyonlarda dilediğiniz Amazon.com.tr satıcılı 2.ürüne 2000 TL’ye varan indirim sunuluyor.

Profesyonel video çekimleriyle uğraşanlar, YouTube’daki renkli arka ışık tasarımlarını beğenip kendi videolarında benzer çalışmalar isteyenler için GVM LED video lambası indirimli fiyattan sunuluyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER