FırsatlarManşetler

Huawei MateBook D16 i7 için özel Online Mağaza fırsatları ve indirimi

huawei matebook d16 i7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei MateBook D16 i7, büyük ekranlı bir dizüstü bilgisayar isteyen ve numerik tuş takımını arayanlar için isabetli bir seçenek. Yakın zamanda yayınladığımız Huawei MateBook D16 i7 incelemesi ile bu dizüstü bilgisayarın öne çıkan özelliklerine ve sunduğu deneyime yakından bakmıştık. Huawei’nin bu yeni dizüstü bilgisayarı Online Mağaza üzerinden çok özel kampanya fırsatlarıyla tüketicilerle buluşuyor.

MateBook ailesine en son eklenen, 12. Nesil Intel Core i7 işlemci kullanan 16 inç Huawei MateBook D16, MateBook D Serisi’nin ince çerçeve tasarımını devralıyor. Bu, ekranda daha geniş bir çalışma alanı sağlayarak kullanıcıların daha büyük ve daha uzun bir ekran alanıyla tabloları, verileri ve belgeleri daha kolay görüntülemesine olanak tanıyor. Huawei, diğer üreticilerin tipik olarak yalnızca 15,6 inçlik ekran yerleştirebildiği bir kasaya 16 inçlik büyük bir ekran yerleştirmeyi başardı. Bu da ekranın görünür alanını genişletirken gövdenin küçük kalmasını sağlıyor. 12. Nesil Intel işlemciden gücünü alan MateBook D16, Huawei MateBook Serisi’nde ilk kez yer verilen numerik tuş takımı ve 1080p AI kamera gibi önemli özelliklere de sahip.

Daha esnek çalışma modellerine geçerken, evin bir ölçüde yeni ofisimiz olacağı gerçeğine alışmamız gerekiyor. Evdeki çalışma alanımızı tam üretkenliğimizi ve odaklanmamızı kolaylaştıracak ama aynı zamanda yaşam alanımızı kısıtlamayacak şekilde düzenlemek bizim görevimiz. Neyse ki teknoloji, geleneksel ofis düzeninin yerini başarıyla alan yenilikçi cihazlarla yardımımıza koşarken, aynı zamanda bize nerede çalışmayı seçtiğimiz konusunda daha fazla esneklik vererek yaratıcılık için geniş alan bırakıyor.

Huawei MateBook D16 i7 fırsatları

MateBook D16 i7 için Huawei’nin tanımladığı kupon kodunu kullanan kullanıcılara anında 1.500 TL indirim yakalıyorlar.
Kupon kodu: AMBD16i7PR

MateBook D16’nın i7 işlemcili versiyonunu Huawei Online Mağaza üzerinden satın alan kullanıcılara Huawei, 5.796 TL değerindeki Mouse, Sırt Çantası ve MateView SE monitörü hediye ediyor. Satın aldıktan sonra yorum yapan kullanıcılara ayrıca 799 TL değerindeki AX3 Dual Core router hediye edilecek. Satın aldıktan sonra Huawei Toplulukta ürün deneyimini paylaşan sınırlı sayıda kullanıcı ise Watch Fit mini kazanma şansı yakalayacak. MateBook D16 i7, FreeBuds SE ile beraber satın alındığında FreeBuds SE 749 TL yerine 499 TL fiyata iniyor. FreeBuds Pro 2 gümüş mavi ile satın alındığında FreeBuds Pro 2 3.499 TL yerine 3.099 TL fiyatla sepete ekleniyor. Her zaman olduğu gibi tüketiciler Huawei Online Mağaza’nın vade farksız peşin fiyatına 4 taksitle ödeme imkanından da faydalanabilirler.

İLGİLİ HABERLER