FırsatlarManşetler

Huawei MateBook D15 i3 modelinde geçerli 300 TL indirim fırsatı

huawei matebook d15 i3

Huawei’nin geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa sunduğu yeni dizüstü bilgisayar modeli Huawei MateBook D15 i3 modeli için Huawei Online Mağaza’da geçerli bir indirim fırsatı var. Huawei’nin çevrimiçi mağazasında 6397 TL yerine 5499 TL’ye satılan ürün için Teknoblog okuyucularına özel 300 TL’lik ek indirim fırsatı bulunuyor.

Üstelik avantajlar bununla bitmiyor. Yüzde 0 faiz ile 4 ay taksit imkanıyla satın alabileceğiniz bu dizüstü bilgisayarla birlikte Huawei Sırt Çantası ve Huawei Bluetooth Mouse da hediye ediliyor. Böylelikle çok uygun koşullarda, bir dizüstü bilgisayar ile birlikte onunla kullanmak isteyeceğiniz tüm aksesuarlara da sahip olacaksınız.

huawei matebook d15 i3 satın alHuawei MateBook D15 i3
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

AD15GO koduyla 300 TL ek indirim

SATIN AL

Huawei MateBook D15 i3 özellikleri

Güç ve performans dengesini en iyi şekilde sunan Intel Core i3-10110U işlemciden gücünü alan Huawei MateBook D15, Huawei Shark Fin Fan 2.0, gelişmiş soğutma sisteminin yeni sürümünü de içeriyor. Bu sayede cihazın soğutma ve güç verimliliği artırılıyor.

Huawei, yenilikçi FullView ekran teknolojisini ultra ince çerçeve tasarımıyla entegre ederek, akıllı telefon teknolojisindeki tecrübe ve uzmanlığını bu kategoriye de yansıttı. 5,3 mm inceliğindeki ultra ince çerçevesi ile MateBook D15, yüzde 87’lik ekran/gövde oranına sahip. Parlama önleyici 16:9 IPS paneliyle de dikkat çeken dizüstü bilgisayar, Full HD 1920 × 1080 çözünürlük ve 178 dereceye kadar gövde açıklığı sunuyor.

MateBook D15 i3 ayrıca 2 adet USB 2.0 tip A, 1 adet USB 3.0 tip A ve 1 adet USB-C bağlantı noktası ile birlikte 1 adet HDMI ve ses giriş-çıkış jakını da barındırıyor.

Huawei MateBook D15, yenilenen Huawei Share özellikleriyle bağlantı özelliklerini de güncelledi. Bu yeni özelliklerle, Huawei MateBook ve akıllı telefonlarla daha kolay iletişim kuran arayüz, sürükle bırak özelliğiyle beraber, akıllı telefona kaydedilmiş içeriği doğrudan dizüstü bilgisayarda görüntülemeyi de sağlıyor. Dizüstü bilgisayara bağlı çevre birimlerinin, akıllı telefonlarda gezinti için de kullanılabildiği Multi-Screen Collaboration, cihazlar arası geçiş yapmaksızın, mobil uygulamalara sorunsuz erişim sağlıyor.

Huawei MateBook D15, 357,8 × 229,9 × 16,9 mm boyutlara sahip. 42 WH güçlü piliyle, 9,5 saate kadar kesintisiz 1080p video izlemek de mümkün. Huawei MateBook D15, bilgisayarı 30 dakikada yüzde 53 oranında şarj edebilen 65W USB-C şarj cihazı ile geliyor. Cihaz aynı zamanda ısı dengesini korumak amacıyla, ısı miktarı belli bir eşiği geçtiğinde şarj işlemini otomatik olarak durduran aşırı ısınma korumasına sahip.

Kupon koduyla elde edebileceğiniz 300 TL’lik ek indirim fırsatı 15 Haziran ile 30 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir. Hemen şimdi bu sayfa üzerinden sipariş vermeye başlayabilirsiniz.

huawei matebook d15 i3 satın alHuawei MateBook D15 i3
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

AD15GO koduyla 300 TL ek indirim

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER