ManşetlerTeknoloji

Huawei, yeni nesil MateBook D14’ü piyasaya sundu

huawei matebook d14

Huawei, yenilikçi ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Yeni Huawei MateBook D14, 12. Nesil Intel Core işlemci, Metaline Wi-Fi anteni ve bir dizi akıllı konferans özelliği ile donatılarak piyasaya sürüldü. Bu özelliklerle kullanıcılar, her türlü sistem darboğazından etkilenmeden yüksek verimlilikle çalışmanın keyfini çıkarabilir.

Yeni nesil Huawei MateBook D14, şık ve hafif tasarımıyla dikkat çekiyor. Yeni Intel işlemciler ve Intel UHD grafik kartı ile donatılan bu dizüstü bilgisayar, karmaşık görevleri kolaylıkla yerine getirebiliyor. Ayrıca, Super Device, yükseltilmiş PC Manager ve yeni Kişisel Ses Geliştirme teknolojisi gibi yenilikçi teknolojileri de kullanıcılarına sunuyor.

Huawei MateBook D14 ile daha fazla güç ve verimlilik

Huawei MateBook D14, 12. nesil Intel Core i5-12450H işlemci ile donatılmıştır. Bu işlemci, kullanıcıların karmaşık uygulama senaryolarıyla başa çıkmasına yardımcı olurken, Intel UHD grafik kartı olağanüstü grafik işleme performansı sergiliyor. İki mod seçeneği sunan cihaz, kullanıcıların farklı işlemci ihtiyaçlarını karşılamasına olanak tanıyor. Standart Mod, günlük ofis görevleri için ideal olurken, Performans Modu daha ağır işler ve profesyonel yazılımlar için uygundur.

Yenilikçi Metaline Wi-Fi anteni ile donatılan Huawei MateBook D14, kullanıcılara yıllar süren araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda ortaya çıkan, optimize edilmiş üç katmanlı parazit koruma sistemi sayesinde 270 metreye kadar ultra uzun mesafeli bağlantı sunuyor.

14 inç 1080p Full HD IPS parlama önleyici ekranı, yüzde 90 ekran-gövde oranı ve TÜV Rheinland Low Blue Light ile DC Dimming Flicker Free sertifikalarına sahip olan Huawei MateBook D14, uzun süreli kullanımlarda bile gözleri koruyor.

huawei matebook d14

Akıllı konferans özellikleri arasında yer alan Kişisel Ses Geliştirme, toplantı hoparlörünün etrafındaki ortam gürültüsünü bastırarak ve kullanıcının sesini geliştirerek dikkat dağıtıcı unsurları azaltıyor. Bu özellik, konuşmacının sesinin otantik akustik parmak izinin yapay zeka tarafından tanımlanması ve işlenmesiyle mümkün oluyor.

Super Device özelliği sayesinde, Huawei MateBook D14, kullanıcıların diğer cihazlara daha hızlı ve zahmetsiz bir şekilde bağlanmasını sağlıyor. Telefonlar, tabletler, monitörler gibi diğer Huawei ürünleriyle sorunsuz bir şekilde iş birliği yaparak, kullanıcıların ilham verici anları yakalamasına ve merkezileştirmesine olanak tanıyor.

Huawei MateBook D14, 22.999 TL fiyatla Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. Fiyata Bluetooth Mouse ve 1 yıl uzatılmış garanti hediyesi dahil. Ayrıca, AMBD14PR kupon kodu kullanılarak ek 600 TL indirim sağlanıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER