FırsatlarManşetler

Dizüstü bilgisayar satın almayı düşünenler için; Huawei MateBook D 15 indirimde

huawei matebook d 15

Huawei’nin mart ayında Türkiye’de satışa sunduğu orta segment dizüstü bilgisayar modeli Huawei MateBook D 15, işlerini rahatlıkla görebileceği, büyük ekranlı bir dizüstü bilgisayar arayanlar için uygun bir seçenek olarak öne çıkmıştı. Bu dizüstü bilgisayar GittiGidiyor’da dikkate değer bir indirim ile birlikte geliyor.

Normal fiyatı 4999 TL olan MateBook D 15, 4299 TL’lik indirimli fiyatıyla birlikte sunuluyor. Zaten fiyat-performans oranı yüksek bir ürün olan D 15, bu indirim sayesinde daha da uygun bir seçenek hâline geliyor.

Huawei MateBook D 15
GittiGidiyor’dan satın alın

SATIN AL

GittiGidiyor’da satılan Huawei MateBook 15 D modelinin başlıca özellikleri arasında AMD Ryzen 5 3500U işlemci, 8 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD, 15.6 inç Full HD ekran bulunuyor. Gümüş renkli gövdeyle gelen dizüstü bilgisayarda Windows 10 çalışıyor.

Parmak izi okuyuculu güç düğmesine sahip dizüstü bilgisayarda bir adet USB-C, bir adet USB 3.0 ve iki adet USB 2.0 portu bulunuyor. HDMI portu da var olan bağlantı seçenekleri arasında yer alıyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER