Teknoloji

Huawei Mate 8’e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar internete sızdı

huawei-mate-8-251115-1

Huawei’nin beklenen akıllı telefonlarından Mate 8’e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğraflara bakıldığında Huawei Mate 8’in tamamen metal kaplı bir kasaya sahip olacağı ve çeşitli renk seçenekleriyle potansiyel kullanıcılarının karşısına çıkacağı anlaşılıyor. Arka kameranın hemen altında bulunan parmak izi tarayıcısı da göze çarpan ilk unsurlar arasında bulunuyor.

huawei-mate-8-251115-2

Huawei Mate 8’in kamerasına çift LED flaş eşlik ediyor. Cihazın ekranının etrafındaki çerçevenin çok ince olması da dikkat çeken tasarım unsurlarından biri durumunda. Akıllı telefonun alt kısmında ise iki hoparlör ızgarası ve USB girişi bulunuyor.

huawei-mate-8-251115-3

Akıllı telefonun donanımı konusunda ise bu kadar rahat konuşabilmek pek mümkün değil. Ancak daha önceki sızıntılarda Mate 8’in sekiz çekirdekli 2.2 GHz HiSilicon Kirin 950 işlemciyle birlikte geleceği ve bu işlemciye 4 GB RAM’in eşlik edeceği belirtilmişti.

huawei-mate-8-251115-4

64 GB dahili hafıza ve 16 megapiksel arka kamera Huawei Mate 8’in diğer bileşenleri arasında sayılıyor. Ön kameranın ise 8 megapiksel çözünürlüğünde olduğu söyleniyor. Bütün bu iddiaların doğruluğunu görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER