Teknoloji

Huawei Mate 30 için yeni bir ekran sızıntısı daha

Huawei Mate 30 serisi çok yakında resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru geri sayım devam ederken, Mate 30 ve Mate 30 Pro’yla ilgili sızıntıların sayısı da artıyor. Bunların da önemli kısmını telefonun ekranıyla ilgili bilgiler oluşturuyor. Bu sızıntılara son olarak Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da yapılan yeni bir paylaşım daha eklendi.

Söz konusu paylaşımda, Mate 30’a ait olduğu söylenen ekran paneli ve ekran koruyucusu görülüyor. Paylaşımdaki metin ve iki fotoğraf, Mate 30’un ekranındaki çentiğin Mate 30 Pro’nunkine kıyasla daha küçük olduğunu gösteriyor. Ancak Mate 30’un çentiği, selefi Mate 20’ninkine kıyasla biraz daha büyük görünüyor.

Çentiğin büyümesi, akıllara çeşitli ihtimalleri getiriyor. Huawei’nin Mate 30’da ön kamera sayısını ikiye çıkarması, bu ihtimallerin en kuvvetlisi olarak değerlendiriliyor. Gelişmiş bir yüz tanıma sisteminin sunulma ihtimali ise pek yüksek görünmüyor.

huawei mate 30Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro, 19 Eylül’de resmiyet kazanacak. Ortaya atılan iddiaların ve sızıntıların doğru olup olmadığı ise zamanla anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER