Teknoloji

Huawei Mate 20 RS Porsche Design Ön İnceleme

huawei mate 20 rs porsche design ön inceleme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei ve Porsche Design’ın geçen yıl Mate X Porsche Design ile başlayan iş birlikleri bu yıl Mate RS Porsche Design ile devam etmişti. Şimdi de yeni bir Mate serisi telefonla, Mate 20 RS Porsche Design ile devam ediyor.

Huawei Mate 20 Pro‘nun şık tasarımını temel alan bu telefon, arkadaki cam yüzeye deri dokunuşu ekliyor, böylelikle ortaya yüksek zevklere hitap eden bir telefon çıkıyor. Arkada, her iki kenara dikey biçimde yerleştirilmiş deri sütunlar, otomobillerde gördüğümüz kalitede. Ortada ise cam şerit bulunuyor. Böylelikle kablosuz şarj desteği de sunmaya devam ediyor.

Bazılarınız Mate 20 Pro’nun daha şık göründüğünü iddia edebilir ki, haksız da sayılmazlar. Ancak siyah, turuncu ve gri renkli arka yüzeylere sahip olan Mate 20 RS Porsche Design‘ın da zenginliği yansıtan bir havası olduğunu, hava atmayı sevenler için isabetli cihazlar olduğunu söylemek gerekiyor. Kullanıcı arayüzünde gördüğümüz, siyah renkli arka planın hakim olduğu tasarım da cihazın ağırlığını biraz daha artırıyor.

huawei mate 20 rs porsche design

6.4 inçlik ultra yüksek çözünürlüklü ekran, derin siyahlarıyla telefona yakışır bir görsel deneyim vadediyor. Huawei Mate 20 Pro‘nun etkileyici kamera, performans ve diğer özellikleri de bu telefonda sunuluyor. İleride performans, kamera, görsel deneyim açısından Mate 20 Pro ile ilgili, incelemede söyleyeceklerimizi Huawei Mate 20 RS Porsche Design için de doğru kabul edebilirsiniz.

Huawei Mate 20 RS Porsche Design‘ın 2 bin avronun üstünde bir yurt dışı fiyatı var. Evet pahalı, ancak herkeste bulunmayan bir telefonla hava atmayı sevenler, bu amaçlarına ulaşmanın yanı sıra yüksek performanslı ve paranın hakkını o tarafta da veren bir telefona erişim imkanı yakalayacaklar.

İLGİLİ HABERLER