Teknoloji

Huawei Mate 20 RS: Huawei ve Porsche Design işbirliği devam ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei amiral gemisi telefonlarının özel versiyonları için Porsche Design ile işbirliği yapma geleneğini bu yıl da sürdürüyor. Huawei Mate 20 RS, iki şirket arasındaki uzun vadeli işbirliğinin en yeni meyvesi olarak bugün itibarıyla gözler önüne çıktı.

Mate 20 serisinin diğer üyeleri gibi, Mate 20 RS’in de ön yüzünün neredeyse tamamı ekranla kaplı. Bu nedenle Porsche Design dokunuşunun telefondaki etkisini görmek için arka panele bakmak gerekiyor.

Arka panelde bulunan iki deri şerit, ortalarından geçen cam şeritle ayrılıyor. Bu cam şeritin üzerinde Mate 20 Pro ile aynı özelliklere sahip kamera modülü bulunuyor. Deri için siyah ve kırmızı olarak iki renk seçeneği sunulsa da, kırmızı derili modelin sadece Çin’de satılacağını belirtmek gerekiyor.

Huawei Mate 20 RS teknik özellikler bakımından Mate 20 Pro ile hemen hemen aynı noktada bulunuyor. Mate 20 Pro’da Kirin 980 yonga setine 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ederken, Mate 20 RS’te RAM kapasitesi için 6 GB’ye ek olarak 8 GB seçeneği sunuluyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 256 ve 512 GB olarak sıralanıyor.

Huawei Mate 20 RS kasım ayında satışa sunulacak

Huawei Mate 20 RS, Avrupa’da kasım ayı itibarıyla satışa sunulacak. Akıllı telefonun fiyat etiketinde seçilen RAM kapasitesine bağlı olarak 1695 avro veya 2095 avro yazacak.

İLGİLİ HABERLER