Manşetler

Huawei Mate 20 Pro kutu açma videosu tanıtımdan önce ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Mate 20 Pro, yarın resmen tanıtılacak. Ancak akıllı telefona dair pek çok detay, sızıntılar sayesinde şimdiden biliniyor. Bu sızıntılara son olarak telefonun kutu açma videosu eklendi.

Kutu açma videosunun varlığından kitleleri haberdar eden kişi, ünlü duyumcu Roland Quandt oldu. Mate 20 Pro’nun resmi fotoğraflarını geçtiğimiz hafta paylaşan Quandt, kutu açma videosunun bağlantısının verildiği bir tweeti paylaştı.

Huawei Mate 20 Pro kutu açma videosunun sahibi, “nymmik” rumuzlu Estonyalı bir teknoloji meraklısı. “nymmik” yaklaşık 7 dakika uzunluğunda olan ve Estonya dilindeki kutu açma videosunu kısa süre içinde YouTube’dan kaldırsa da, videonun yayılmasına engel olamadı.

Söz konusu videoda telefonu yakın plandan görmek mümkün olmuyor. Ancak kutunun içinden çıkanları gösteren “nymmik”, ekrana entegre parmak izi tarayıcısına parmak izinin nasıl tanıtıldığını da izleyenlere anlatıyor.

Videoda Huawei Mate 20 Pro “alacakaranlık” olarak adlandırılan renk seçeneğiyle görülüyor. Renk değişkenliği efekti videoda da fark edilirken, Huawei’nin kare bir modül içine yerleştirdiği üç arka kamera da net bir şekilde göze çarpıyor.

İLGİLİ HABERLER