Manşetler

Huawei Mate 20 Pro: Aksesuarlar ile deneyiminizi zenginleştirin

huawei mate 20 pro huawei watch gt

Eğer Huawei Mate 20 Pro satın aldıysanız, cihazınızın hem görsel açıdan hem de performans açısından sunduğu imkanlar sizi fazlasıyla memnun ediyordur. Ancak Huawei Mate 20 Pro aksesuarları sayesinde sahip olduğunu deneyimi daha da artırma imkanınız bulunuyor.

İşlevsel bir kılıftan bellek kartına, kablosuz kulaklıktan hoparlöre, akıllı saatten taşınabilir şarj cihazına kadar, sunulan çeşitli seçeneklerle Huawei Mate 20 Pro’dan daha fazlasını elde edebilir, kullanımınızı zenginleştirebilirsiniz:

Huawei Smart View Flip Case

huawei smart view flip case

Huawei Mate 20 Pro’yu kılıfsız kullanma isteğinizi anlıyoruz. Bu kadar şık görünümlü bir cihazın güzelliğini kılıfla örtmek haksızlık olur. Üstelik cihazın cam yüzeyi de çizilmelere karşı yüksek dayanıklılığa sahip. Ancak telefonunuzu her ortamda gönül rahatlığıyla kullanmak, başınıza gelebilecek talihsiz olaylar sonrasında üzülmemek için bir kılıf kullanmayı isteyebilirsiniz. Bu noktada Huawei üretimi resmi bir kılıf ilk tercihiniz olabilir.

Huawei Smart View Flip Case, kapalı durumdayken cihazın önünü ve arkasını tamamen kapatıyor. Yine de, ekranda yer alan küçük bir pencere sayesinde bir bakışta zaman, bildirimler veya diğer detayları hızlı şekilde görme imkanı sunuyor. Kılıfın akıllı mod ve uyku modu gibi özellikleri bulunuyor. Buğulu şeffaf mika kapağı da ekran kapağını kaldırmadan gelen aramaları görüp cevaplamanıza izin veriyor.

Huawei Mate 20 Pro ile büyük uyum sağlayan Smart View Flip Case, telefonu parmak izi, çizik, toz, çarpma veya aşınmaya karşı koruyor. Öte yandan kılıfı çıkarmadan tüm düğmelere, kontrollere ve bağlantı noktalarına kolay erişim sağlıyor.

Huawei Nano Memory

huawei nano memory card

Huawei Mate 20 Pro, microSD gibi diğer çoğu akıllı telefonda gördüğümüz depolama alanı genişletme standardını kullanmıyor. Bunun yerine Huawei, kendi geliştirdiği Nano Memory adlı formatı ilk kez Huawei Mate 20 serisi akıllı telefonlarında kullanıyor.

Nano Memory, microSD kartından daha küçük boyutlarda ve cihazla daha rahat biçimde kullanım imkanı sağlıyor. Bu kartın 128 GB ve 256 GB’lık kapasite seçenekleri bulunuyor. Huawei Mate 20 Pro’nun sahip olduğu 128 GB’lık depolama alanı hâli hazırda dosyalarınız, fotoğraflarınız ve videolarınız için yeterli olacaktır. Ancak daha fazlasını Huawei Nano Memory hafıza kartıyla elde edebilirsiniz.

Huawei Watch GT

huawei watch gt

Huawei, Mate 20 Pro ile birlikte yepyeni bir akıllı saat de tanıttı. Huawei Watch GT, fiyat ve performans arasında iyi bir denge tutturmasıyla öne çıkıyor. 1200 TL’den başlayan fiyatlarla satılan Huawei Watch GT’nin Sport ve Classic modelleri bulunuyor. Böylelikle farklı alanlar için uygun kullanım imkanı sunuyor.

Huawei Watch GT’de büyük ve parlak bir AMOLED ekran var. Dahili GPS bağlantısına sahip bu akıllı saat kalp hızı ölçüm imkanı da sunuyor. Sahip olduğu pili ise iki haftaya varan süre boyunca çalışma fırsatına sahip.

Huawei Watch GT’nin elde ettiği sağlık ve egzersiz verilerini Mate 20 Pro ile eşleştirebilir, Sağlık uygulaması içinde günlük, haftalık ve aylık gidişatınıza dair daha detaylı tablolar elde edebilirsiniz.

Huawei Bluetooth Hoparlör

huawei bluetooth hoparlör

Huawei’nin kablosuz hoparlörü sayesinde Huawei Mate 20 Pro ile müzik dinlerken veya film izlerken eğlencenin dozunu daha da artırabilirsiniz.

Bir kuğuyu andıran şık tasarımıyla Huawei Bluetooth Hoparlör bulunduğu her ortama estetik katıyor. Minimal tasarımı sayesinde Huawei Kablosuz Bluetooth Hoparlörü istediğiniz her yere kolaylıkla götürebilir ve müziğinizi paylaşabilirsiniz.

1.8 W Huawei Kablosuz Bluetooth Hoparlör ile en sevdiğiniz parçalar istediğiniz her yerde yanınızda bulunuyor. Kristal berraklığındaki sesi, 360 derece Surround özelliği, Bluetooth 4.0 teknolojisi, dokunmatik paneliyle Huawei Kablosuz Bluetooth Hoparlör, cebinizdeki şarkıların ayrılmaz parçası olmaya hazır.

Huawei 10000 mAh Şarj Ünitesi

huawei şarj ünitesi

Huawei Mate 20 Pro, sahip olduğu 4200 mAh kapasiteli pili ve Kirin 980’in güç tasarrufu tarafında sunduklarıyla sizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmayacaktır. Ancak prizden uzak kalacağınız süre uzayacaksa, 10000 mAh Şarj Ünitesi, Mate 20 Pro’yu günler boyunca kullanmanıza yardımcı olabilir.

Yüksek performanslı Huawei 10000 mAh şarj ünitesi, şarj güvenliğini belgeleyen UL sertifikalı ve yüksek yoğunluklu lityum polimer pil çekirdeğine sahip. 9V / 2A ve 5V / 2A’yı destekleyen çıkışları bulunuyor. Ürünün en ilgi çeken noktalarından bir tanesi de kendi için 4 kat, akıllı telefonlar için 1.7 kat hızlı şarj sağlayan yüksek hızlı şarj teknolojisine sahip olması.

Kaymaz 3D çapraz tarama desenli gövdesi ve kusursuz işçiliği, kullanıcısı için konforlu bir tutuş imkanı sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER