Teknoloji

Huawei Mate 10 Pro satışlarından memnun

huawei mate 10 proHuawei geçtiğimiz ay Mate 10 serisi telefonlarını gözler önüne çıkarmıştı. Mate 10 ailesinin satış performansı, Çinli üreticiyi bir hayli memnun etmiş gibi görünüyor. Huawei Mate 10 Pro ile çıkış döneminde Batı Avrupa pazarındaki beklentilerin yüzde 100 oranında aşıldığını açıkladı. Şirket, P10 ve P10 Plus’ın ön sipariş dönemindeki satışlarının fazlasıyla üzerine çıkıldığına dikkat çekti.

Mate serisi telefonlar genellikle Huawei’nin diğer serilerine göre daha az ilgi görüyordu. Ancak Mate 10 ile birlikte bu durum değişmiş gibi görünüyor. Mate 10 Pro farklı ülkelerdeki değerlendirmelerden oldukça yüksek notlar alırken, rekabetin giderek arttığı akıllı telefon pazarında “rekabetçi cihaz” sınıfına girmeyi başarmıştı.

Uzun pil ömrü ve 128 GB dahili depolama alanı, Mate 10 Pro’nun dikkat çeken yönleri arasında bulunuyor. Ekran parlaklığının fazla keskin olmaması ve kulaklık jakının bulunmaması gibi unsurlar da, telefonun rekabetçiliğini etkilememişti.

Huawei Mate 10 Pro için yapılan yorumlardan dolayı mutlu

Huawei Tüketici Ürünleri Grubu Batı Avrupa Başkanı Walter Ji, Mate 10 Pro’ya yönelik ilgiyi şu sözlerle değerlendirdi: “Huawei Mate 10 Pro daha önce eşi görülmemiş bir ilgiyle karşılandı. Medya cihaz hakkında oldukça olumlu değerlendirmeler yaptı. Telefon daha raflarda yerini almadan büyük bir talep gördü. Mate 10 Pro ve yapay zekâ teknolojisi, teknolojinin insanın hayatına neler katabileceğini gösteriyor. Avrupa’daki kullanıcılar da bu dönüşümle kucaklaşmayı seçiyor.”

İLGİLİ HABERLER