Teknoloji

Huawei Mate 10 lite Türkiye’de satışa sunuldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

huawei mate 10 liteHuawei Mate 10 lite, geçtiğimiz ay Mate 10 serisinin diğer telefonlarıyla birlikte gözler önüne çıkmıştı. Dört kamerasıyla dikkat çeken telefon Türkiye’de raflardaki yerini aldı.

18:9 görüntü oranına sahip 5.9 inç FullView ekran taşıyan Mate 10 lite’ın kalbinde Huawei’nin kendi üretimi olan sekiz çekirdekli Kirin 659 işlemci yer alıyor. Dört kameranın varlığı, Mate 10 lite’ın vaatlerinin temelini oluşturuyor. Fotoğraflarda yüksek çözünürlük, videolarda ise zengin renkler vadeden telefonla Bokeh efektli etkileyici karelerin yakalanabileceği belirtiliyor. Selfie tonlama flaşı ise ön kamerayla çekilecek fotoğrafları biraz daha aydınlık hâle getiriyor.

Ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlayabilen Mate 10 lite ile çekilen fotoğrafların odak noktası daha sonra değiştirilebiliyor. Mate 10 lite’ın fotoğraf deneyiminde yapay zekâ da önemli bir rol oynuyor. Mate 10 lite ile kullanıcılara eğlenceli fotoğraf şablonları da sunuluyor.

Mate 10 Lite’ın arkasında biri 16, diğer ise 2 megapiksel çözünürlüklü iki kamera bulunuyor. Ön taraftaki kurulumda ise 13 ve 2 megapiksel çözünürlüklü iki kamera yer alıyor. Bu iki kameraya ambiyans flaş eşlik ediyor. Kirin 659 işlemciyi ise 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı tamamlıyor. Telefona 3340 mAh kapasiteli pil eşlik ediyor.

Huawei Mate 10 lite 2 bin 199 TL karşılığında satılıyor

Huawei Mate 10 lite sahibi olmak isteyenlerin 2 bin 199 TL ödemesi gerekiyor. Telefonu Mediamarkt, Vatan, Teknosa ve Türk Telekom mağazalarında satın almak mümkün.

İLGİLİ HABERLER