Manşetler

Video: Huawei’nin İzmir’de açtığı ilk Deneyim Mağazası’nı geziyoruz

huawei deneyim mağazası

Huawei, ilk Deneyim Mağazası’nı İzmir’de açtı. Karşıyaka ilçesinde bulunan Mavibahçe AVM’de açılan mağazaya ilgi oldukça büyüktü. Açılıştan birkaç saat önce başlayan kuyruk, açılış saati olan öğleden sonra 3 geldiğinde epey uzamıştı. Mağazanın müşterilere açılmasından önce içeride neler var neler yok, bunu görme fırsatı bulduk. Videoda da izlenimlerimizi aktarıyoruz.

Huawei İzmir Deneyim Mağazası yaklaşık 240 metrekarelik geniş bir alana yayılmış, ferah ve aydınlık bir mağaza. Mağazanın girişinde yer alan iki büyük masada Huawei’nin Mate 20 Pro, Mate 20 Lite, P Smart 2019, P20 Pro gibi en son akıllı telefonları sergileniyor. Mağazanın girişinde, sol tarafta yer alan duvarda büyük bir aksesuar standı var. Burada Huawei’nin akıllı telefonlarına özel, kendi markasını taşıyan aksesuarlarını bulabilirsiniz. Liste epey geniş: Araç şarjı, kablosuz şarj standı, kablolar, adaptörler ve… Huawei Mate 20 Pro ile birlikte tanıtılan depolama kartı NM. 599 TL karşılığında 128 GB kapasiteli NM kartını da mağazadan satın alabilirsiniz.

Burası bir deneyim mağazası, doğal olarak Huawei ürünlerinin neler yapabildiği çeşitli örneklerle gösteriliyor. Mağaza içinde şu anda Huawei Mate 20 Pro’nun kamera yeteneklerinin sergilendiği bir alan bulunuyor. İleride gelecek P30 Pro gibi modellerle bu alanda yetenekleri sergilenecek telefonlar da değişecektir.

Akıllı telefonlarına özel kılıf isteyenler, mağazada buna sahip olabiliyor. Bir köşeye yerleştirilmiş bilgi ekranı üzerinden telefon modelinizi ve deseninizi seçiyorsunuz. Kılıfınızı 20 dakika içinde alabilirsiniz. Çok yakında kendi fotoğrafınızı yüklemeniz ve buna özel kılıfın oluşturulması da mümkün olacak.

Huawei Deneyim Mağazası’nda ağırlık akıllı telefonlara verilmiş. Ancak mağazanın bir köşesinde MateBook X Pro gibi dizüstü bilgisayarlar ve MediaPad tabletler de sergileniyor.

Burası bir mağaza olmanın yanı sıra servis noktası. Telefonuyla ilgili sorun yaşayanlar buraya getirip teknik destek de alabilecek.

Huawei Deneyim Mağazası’nın ilki İzmir’e açıldı. İstanbullular’ın ise mart sonuna kadar beklemeleri gerekiyor. İkinci mağaza İstinye Park Alışveriş Merkezi’ne açılacak. Şirket, ilerleyen dönemde mağaza sayısını artırmayı hedefliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER