Teknoloji

Huawei Ideos X5 ve Ideos cihazlarını kendi markasıyla Türkiye pazarına sunuyor

Şimdiye kadar Turkcell ve Vodafone için üretmiş olduğu ve bu operatörlerin markalarını taşıyan cihazlarla Türkiye pazarında olan Huawei şimdi kendi markasını kullanarak şansını deniyor. Çinli mobil üretici makul fiyatlı iki Android cihazını piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Bu cihazlardan ilki olan Huawei Ideos X5’te 3.8 inç’lik çoklu dokunmatik, 800 x 480 çözünürlüklü ekran, 5 megapiksel otomatik odaklı, 720p HD video kayıt yetenekli kamera, Android 2.2, Adobe Flash 10.1/10.2 desteği, WiFi, G-sensör, GPS, 4 GB dahili hafıza, 32 GB’ye kadar hafıza kartı desteği, 720p HD + SRS WOW HD desteğiyle kaliteli multimedya deneyimi gibi özellikler bulunuyor. Huawei Ideos X5’in fiyatı 599 TL olarak belirlenmiş.

Diğer ürün Huawei Ideos ise 2.8 inç’lik kapasitif dokunmatik ekran, GPS, G-sensör, ışık sensörü, Android 2.2 işletim sistemi, Android Market, Google uygulamaları, Facebook, Twitter, Microsoft Exchange e-posta uygulamaları gibi teknik özelliklerle; mor, mavi, sarı gibi farklı renk seçenekleriyle geliyor. Bu cihaz da 399 TL’ye satılacak.

Her iki Android akıllı telefon da mayıs ayında Türkiye pazarına girmiş olacak.

İlgili – Hürriyet

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER